1.60 GHz işlemci ile Zula oynanabilir mi?

Arkadaşlar merhaba. Zula 1.65 GHz, 4 GB RAM, 512 VRAM oynanabilir mi? Laptop Sony Vaio 32 Bit, 2011'de aldık. Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.
Bu sistemle fnaf serisi gibi eski ve güzel oyunlar oynarsan daha iyi olur yoksa oyunu bile açman zor

hocam bu değil keşke bu olsa. Açma ihtimali çok yüksek olurdu
Bu sistemle fnaf serisi gibi eski ve güzel oyunlar oynarsan daha iyi olur yoksa oyunu bile açman zor
sorma codbo1 yükledim 20 fps anca en düşük settingsde. ikna oldum

hocam amd radeon 6200 hd graphics olması lazım. oyun çok kötü kasıyordu zorla zombie mod oynayabildim.oyun cr4ack bu arada korsan.
Korsan yada orijinal olsa da kasar.
O ekran kartı ile bazı oyunlar oynanabilir.
Fallout 3, New Vegas, Left 4 Dead 2, Mount And Blade Warband.
İşlemci nedir, ram kaç?

Korsan yada orijinal olsa da kasar.
O ekran kartı ile bazı oyunlar oynanabilir.
Fallout 3, New Vegas, Left 4 Dead 2, Mount And Blade Warband.
İşlemci nedir, ram kaç?
hocam AMD E-450 APU with RADEON(tm) HD GRAPHİCS (2CPUs),~ 1.6 ghz 4 GB RAM 512 VRAM

Grafikleri en düşüğe indirirsen 15 25 FPS arası oynarsınız diye düşünüyorum zaten Zula yüksek sistem gerektiren bir oyun değil

Evet Zula çok ağır bir oyun +30 FPS üzeri oynayacağınızın garantisini bile veririm. Zula'dan bahsediyorzya çok komik donar kasar diyenler, görüntü verme özelliği olan her ekran kartı oynatır bu oyunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…