1.600 TL Bütçe ile Sistem Tavsiyesi

Exe.

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. 1500 - 1600 TL gibi bir bütcem var ve kendim masaüstü toplama bir bilgisiyar yapmak istiyorum. Fazla bir şeyden anlamıyorum. Ama oyun oynayabiliyim istiyorum icinde kasmadan sorunsuz. Sizden ricam bana sistem toplar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartını 270x yaparsanız fiyat düşecektir.
1700.JPG

Dosya Ekleri

• 1700.JPG
    1700.JPG
    76,8 KB · Görüntüleme: 273
Arkadaşın dediğinden anladığım kadarıyla elinde hiç birşey yok. Monitör klavye mouse kasa vs.bende kendimce bütçesine uygun bir sistem toplamaya çalıştım. eğer çok yüksek değerlerde oynamak istemiyorsan apu lu bir sistemde toplanabilir bütçene uygun şekilde.
PC.jpg

evet elimde hiç bir şey yok fakat işlemciyi intel i5 yapma imkanımız var mı acaba birde bu fiyatlara hangi site üzeriniden ulaşıyorunuz? fazla oyun oynamıyorum genellikle web tabanlı oyunlar oynuyorum . arada cok nadiren cd li oyunlar oynuyorum.
Arkadaşın dediğinden anladığım kadarıyla elinde hiç birşey yok. Monitör klavye mouse kasa vs.bende kendimce bütçesine uygun bir sistem toplamaya çalıştım. eğer çok yüksek değerlerde oynamak istemiyorsan apu lu bir sistemde toplanabilir bütçene uygun şekilde.Eki Görüntüle 18610

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı