Merhaba arkadaşlar. 1500 - 1600 TL gibi bir bütcem var ve kendim masaüstü toplama bir bilgisiyar yapmak istiyorum. Fazla bir şeyden anlamıyorum. Ama oyun oynayabiliyim istiyorum icinde kasmadan sorunsuz. Sizden ricam bana sistem toplar mısınız?
@Serpenos onu yapmak yetmez. Ayrıca H81-Plus'ta ön USB 3.0 portları yok. O yüzden H81M-Plus. Ekran kartını GTX 760 yapabilir arkadaş. 1600TL olur o zaman.
Arkadaşın dediğinden anladığım kadarıyla elinde hiç birşey yok. Monitör klavye mouse kasa vs.bende kendimce bütçesine uygun bir sistem toplamaya çalıştım. eğer çok yüksek değerlerde oynamak istemiyorsan apu lu bir sistemde toplanabilir bütçene uygun şekilde.
@Designer 'in sistemi güzel fakat klavye ve fare Logitech MK120 set olabilir. DVD sürücüye gerek yok. Onun dışında iyi. Arkadaşın hiç bir şeyi yoksa @Designer 'ın sistemini alabilir.
evet elimde hiç bir şey yok fakat işlemciyi intel i5 yapma imkanımız var mı acaba birde bu fiyatlara hangi site üzeriniden ulaşıyorunuz? fazla oyun oynamıyorum genellikle web tabanlı oyunlar oynuyorum . arada cok nadiren cd li oyunlar oynuyorum.
Arkadaşın dediğinden anladığım kadarıyla elinde hiç birşey yok. Monitör klavye mouse kasa vs.bende kendimce bütçesine uygun bir sistem toplamaya çalıştım. eğer çok yüksek değerlerde oynamak istemiyorsan apu lu bir sistemde toplanabilir bütçene uygun şekilde.Eki Görüntüle 18610