1.600 TL Bütçe ile Sistem Tavsiyesi

Kasa 500 W yeterlidir kardeşim. Ama o kasayı alma. ASGARD 500 W alman daha iyi olacaktır. PSU daha kaliteli.

Peki, kasayı Asgard alırım ama RAM kafama takıldı. 4GB yeter mi yoksa 8GB mı olsun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki kasayı Asgard alırım, ama Ramlar kafama takıldı. 4 yeter mi, yoksa 8 mi olsun?

Merhaba, sistem önerinizi yaptım. İlk sayfaya geçerseniz göreceksiniz. Onu almanızı tavsiye ediyorum.

Bu sistemi alin guzel olmus tam uydu bana gore de.

Merhaba, sistem önerinizi yaptım. İlk sayfaya geçerseniz göreceksiniz. Onu almanızı tavsiye ediyorum.

Tavsiyeniz için teşekkürler. Ekran kartını da tavsiyenize uyup onu alırım. 750Ti' dan iyi dediniz madem
Aslında şu anki piyasadaki oyunlar 4 GB fazlasını istemiyor. Fakat ileriye dönük bir sistem ise 8 GB alabilirsiniz.

En başta oyunlar fazlasını isteyene kadar 4GB alayım. Oyunlar 8GB istemeye başlayınca da Upgrade yaparım. Yardımınız için teşekkürler.

Öyle de olur kardeşim. Hayırlı olsun.

Dostum 750 ti ı tek bir kişinin görüşü ile seçtin pişman olursan gelme. R9 270x varken...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…