1.600 TL klavye önerisi

Bütçe
1600Tl

Swench7

Decapat
Daha fazla  
Başlıktan da gördüğünüz gibi 1600 lira bütçeyle klavye arıyorum. Bütçeyi çok aşmayacak şekilde de önerebilirsiniz. İstediğim özellikler:

-Klavyeyinin sol tarafını daha yukarıda tutuyorum, yani çapraz duruyor. NumLock kısmı oyunlarda rahatsız ediyor sanırım %78 oluyor NumLock tuşsuz.
-Çok ses çıkarmayacak red swicth olabilir.
-RGB.
-Sade tasarım olursa daha hoş olur.
-Kablosuz olursa çok sevinirim.

Başlıktan da gördüğünüz gibi 1600 lira bütçeyle klavye arıyorum. Bütçeyi çok aşmayacak şekilde de önerebilirsiniz. İstediğim özellikler:

-Klavyeyinin sol tarafını daha yukarıda tutuyorum, yani çapraz duruyor. NumLock kısmı oyunlarda rahatsız ediyor sanırım %78 oluyor NumLock tuşsuz.
-Çok ses çıkarmayacak red swicth olabilir.
-RGB.
-Sade tasarım olursa daha hoş olur.
-Kablosuz olursa çok sevinirim.
o fiyata kablosuz bulmak zor hocam bulursanda özellikleri çok iyi olmaz eğer kablolu istersen

fiyatı 2k çıkarırsan

Bunları önerebilirim KAPLAN200 indirim kodu olması lazım 200TL ürünlerde indirim var sanırım bir bak dene indirim kodunuda

Boyut olarak ne bakıyorsunuz %60 %80 %100?
hocam numlock olmasın yön tuşları olsun yeter

O fiyata kablosuz bulmak zor hocam bulursanda özellikleri çok iyi olmaz eğer kablolu istersen.

Fiyatı 2K çıkarırsan.

Bunları önerebilirim kaplan200 indirim kodu olması lazım 200TL ürünlerde indirim var sanırım bir bak dene indirim kodunuda.

Teşekkürler arkadaşlar biraz araştıracağım bir sorunu yoksa Machenike K500-B61W alacağım.
ama çok önemli birşey unutmuşum yön tuşu lazım:(

hocam numlock olmasın yön tuşları olsun yeter

Teşekkürler arkadaşlar biraz araştıracağım bir sorunu yoksa Machenike K500-B61W alacağım.
ama çok önemli birşey unutmuşum yön tuşu lazım:(
O zaman tercihlerin birinden kısman gerekebilir hocam.

Bu klavyede rgb yok maalesef, hatta direkt ışık yok ama kalan isteklerini karşılar.

Bunlarda da rgb var ama kablosuz özelliği yok.

Bir de yine kablosuz yok ama k500B var.

Yaklaşık 1 aydır araştırıyorum yok bulamıyorum, aigo68 gerçekten çok iyi bir klavye fakat karanlık ortamda kullandığım için göremiyorum. Her zaman istediğim özelliklerden bir tanesi eksik oluyor. Artık sanırım kabloluya geçeceğiz:(

Yaklaşık 1 aydır araştırıyorum yok bulamıyorum, aigo68 gerçekten çok iyi bir klavye fakat karanlık ortamda kullandığım için göremiyorum. Her zaman istediğim özelliklerden bir tanesi eksik oluyor. Artık sanırım kabloluya geçeceğiz:(
Yapacak bir şey yok maalesef. Ya indirim bekleyeceksiniz yada kampanyalardan faydalanmaya çalışacaksınız hocam veya 2. ele yönelmek de bir seçenek.

Kampanya olarak şu an iyzico ve parolpara cashback kampanyaları var aslında, kullanabilirim dersen güzel klavyeler bulunur ama adı üstünde cashback kampanyası olduğu için önce klavyenin tutarı kadar para çıkarmanız lazım.

Yapacak bir şey yok maalesef. Ya indirim bekleyeceksiniz ya da kampanyalardan faydalanmaya çalışacaksınız hocam veya 2. ele yönelmek de bir seçenek.

Kampanya olarak şu an İyzico ve parolpara cashback kampanyaları var aslında, kullanabilirim dersen güzel klavyeler bulunur ama adı üstünde cashback kampanyası olduğu için önce klavyenin tutarı kadar para çıkarmanız lazım.

Yok hocam kampanyaları şu an kullanamam biraz daha araştırmam gerek elbet istediğim türde bir klavye bulurum :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı