yusuf.35qq Yoctopat Katılım 9 Kasım 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:23 #11 Burak Karabal dedi: Fason üretim. https://www.akakce.com/oyun-kolu/en-ucuz-easysmx-x15-kablosuz-gamepad-hall-effect-stick-hall-triggers-drift-dead-zone-yok-7-rgb-pc-android-steam-ve-switch-uyumlu-siyah-fiyati,931419501.html Bunun marka basılmışı sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... hocam o ürün hoşuma gitti aslında özellikleri güzelde. beni uzun zaman götürürmü bir kez almak istiyorum çünkü.
Burak Karabal dedi: Fason üretim. https://www.akakce.com/oyun-kolu/en-ucuz-easysmx-x15-kablosuz-gamepad-hall-effect-stick-hall-triggers-drift-dead-zone-yok-7-rgb-pc-android-steam-ve-switch-uyumlu-siyah-fiyati,931419501.html Bunun marka basılmışı sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... hocam o ürün hoşuma gitti aslında özellikleri güzelde. beni uzun zaman götürürmü bir kez almak istiyorum çünkü.
ca9an Megapat Zamanın Tanığı Ekipman Ustası Katılım 19 Ocak 2016 Mesajlar 1.419 Çözümler 1 Yer İzmir Bugün 00:25 #12 yusuf.35qq dedi: Hocam o ürün hoşuma gitti aslında özellikleri güzelde. Beni uzun zaman götürürmü bir kez almak istiyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... EasySMX X15'i ilk çıktığında herkes aldı. Hala kullanıyorlar. Aynı ürün zaten. Emin olmak isterseniz 2. attığımı alın.
yusuf.35qq dedi: Hocam o ürün hoşuma gitti aslında özellikleri güzelde. Beni uzun zaman götürürmü bir kez almak istiyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... EasySMX X15'i ilk çıktığında herkes aldı. Hala kullanıyorlar. Aynı ürün zaten. Emin olmak isterseniz 2. attığımı alın.
Burak Karabal Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Dizüstü Cerrahı Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 10.545 Çözümler 54 Bugün 00:26 #13 yusuf.35qq dedi: Hocam o ürün hoşuma gitti aslında özellikleri güzelde. Beni uzun zaman götürürmü bir kez almak istiyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... Götürür hocam yüksek ihtimalle bende de var Gamepower olanı şu anlık memnunum.
yusuf.35qq dedi: Hocam o ürün hoşuma gitti aslında özellikleri güzelde. Beni uzun zaman götürürmü bir kez almak istiyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... Götürür hocam yüksek ihtimalle bende de var Gamepower olanı şu anlık memnunum.
yusuf.35qq Yoctopat Katılım 9 Kasım 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 00:33 #14 teşekkür ederim. anladım şimdi