SkyRose Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Haziran 2019 Mesajlar 6.083 Makaleler 5 Çözümler 59 2 Aralık 2020 #41 OnuR CS dedi: Bir de bir şeyi merak ettim. Bu fiyatta ve bu özelliklere sahip bir monitör önerecek olsan bunu mu, yoksa başka bir monitörü mü önerirdin? Genişletmek için tıkla... Renk olarak daha iyisini öneremem. Bu fiyata önereceklerim yanından dahi geçemez renk kalitesi olarak. Hız/Ghosting olarak daha başarılı olup renkleri de belki bunun kadar iyi olmasa da fena olmayan ASUS VP249QGR var, ama 1550TL idi en son.
OnuR CS dedi: Bir de bir şeyi merak ettim. Bu fiyatta ve bu özelliklere sahip bir monitör önerecek olsan bunu mu, yoksa başka bir monitörü mü önerirdin? Genişletmek için tıkla... Renk olarak daha iyisini öneremem. Bu fiyata önereceklerim yanından dahi geçemez renk kalitesi olarak. Hız/Ghosting olarak daha başarılı olup renkleri de belki bunun kadar iyi olmasa da fena olmayan ASUS VP249QGR var, ama 1550TL idi en son.
OnuR CS Hectopat Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 139 Daha fazla Sistem Özellikleri ~GIGABYTE B450M S2H 3600MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI VGA mATX Anakart ~AMD RYZEN 3 3100 3.6GHz 18MB Önbellek 4 Çekirdek AM4 7nm İşlemci ~SAPPHIRE Radeon RX 5500 XT PULSE OC 8GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı ~GSKILL 16GB(2x8GB) Ripjaws V Siyah 3200MHz CL16 DDR4 Ram ~SanDisk 500GB Ultra NVMe M.2 SSD ~WD Blue 1TB 3.5″ SATA 3.0 WD10EZEX Harddisk ~CORSAIR Carbide Serisi SPEC-DELTA RGB 550W 80+ Tempered Glass Mid Tower Kasa Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2020 #42 SkyRose dedi: Renk olarak daha iyisini öneremem. Bu fiyata önereceklerim yanından dahi geçemez renk kalitesi olarak. Hız/Ghosting olarak daha başarılı olup renkleri de belki bunun kadar iyi olmasa da fena olmayan ASUS VP249QGR var, ama 1550TL idi en son. Genişletmek için tıkla... Tamam dostum çok teşekkür ederim. İçim rahat şekilde uzun süre kullanabileceğimi düşünüyorum. Yorumların için çok sağ ol. Sayende ne idüğü belirsiz markalardan vazgeçtim. Güzel açıklamaların için ayrıca teşekkür ederim. İyi günler dilerim
SkyRose dedi: Renk olarak daha iyisini öneremem. Bu fiyata önereceklerim yanından dahi geçemez renk kalitesi olarak. Hız/Ghosting olarak daha başarılı olup renkleri de belki bunun kadar iyi olmasa da fena olmayan ASUS VP249QGR var, ama 1550TL idi en son. Genişletmek için tıkla... Tamam dostum çok teşekkür ederim. İçim rahat şekilde uzun süre kullanabileceğimi düşünüyorum. Yorumların için çok sağ ol. Sayende ne idüğü belirsiz markalardan vazgeçtim. Güzel açıklamaların için ayrıca teşekkür ederim. İyi günler dilerim