1.7 Milyona 408 GT Alınır mı?

İstanbuldayız içindeyiz. Tatil için gideceksek uzun yol yaparız. Sizce elektrikli mi tercih etmeliyim? Vergisi ve bakım maliyetleri de bayağı düşük.

Her gün kullanıyor musunuz? Kaç km yapıyorsunuz?

Sanırım 408 GT ile İoniq 6 arasından birini seçeceğim. Bildiğiniz daha kaliteli bu fiyat bandında elektrikli araç var mı?

İoniq 6 da galiba multimedia desteği yok. Onun haricinde kötü konusan görmedim. Geniş, konforlu, şık, hızlı. Var mı baska bakabileceğim alternatif?

Bence 408 GT'yi kafanızdan silin 1.2 PureTech'le uğraşılmaz. Zamanla kayıştan kopan parçalar yağ borusunu falan tıkıyor.

Günlük standart kullanımım da hafta da 80 km yi geçmiyorumdur.

BYD, Mokka kullanan vardı forumda konuşmuştuk ve memnundu, 2025 Citroën C3 var alıp memnun olan tanıdıklarım.

Yeni model, konforlu, güzel görünümlü bir aile arabası istiyoruz. Araba 1.2 motor 3 silindir sıkıntı çıkarır mı? İstanbul'da yaşıyoruz. Uzun yol nadiren yapıyoruz. Uzun yolda üzer mi? İleride kayış sorunu çıkarır mı? Düzelttik diyorlar ama bir bilgim yok.

Alternatif olarak ioniq 6 alınır mı? Bulunduğum bölgede birdrn fazla şarj cihazı var. Uzun yolda biraz tedirgin ediyor, bir de elektrikli arabalar konusunda iyi konuşulmuyor.

Ben, Mercedes aşığıyım ama o kadar parayı 10 yıllık 100k üstü Km'li arabalara vermek istemiyorum. Ne diyorsunuz arkadaşlar?

1.2 motorlar 2023 sonrası triger zincire döndü 2023 öncesi sıkıntılı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı