1.700 TL klavye önerisi

x. burak

Femtopat
Daha fazla  
RTX 5060, 5700X, 32 GB RAM'li bir sistem topladım. Bunun yanına SteelSeries Rival 3 alacağım ama iyi bir klavye bulamadım. Red switch veya sessiz switchlerden olursa iyi olur. Bütçe maksimum 1700.

RTX 5060, 5700X, 32 GB RAM'li bir sistem topladım. Bunun yanına SteelSeries Rival 3 alacağım ama iyi bir klavye bulamadım. Red switch veya sessiz switchlerden olursa iyi olur. Bütçe maksimum 1700.
Rival 3'ün üstüne biraz daha ekleyip daha iyi bir şey alabilirsiniz.

Ne önerirsin mouse 1100 TL civarı SteelSeries 3 yerine.
Biraz daha arttırıp şuna bakabilirsin:

Daha da artıyorsa düz R1 modeline bakın. SWAR50 koduyla 50 lira indirimli alabilirsiniz ekstradan. @x. burak

Peki kablolu tarafından önerin varmı

Neden kablolu? Gecikme olduğu yok kendim kullanıyorum kabloluyla kablosuz arasında gecikme yok eğer sorunun oysa.
Ben alıcağım mouse uzun süre kullanacağın veya gecikme olarak da kabloluyu tercih ederim

Ben alıcağım mouse uzun süre kullanacağın veya gecikme olarak da kabloluyu tercih ederim
Hocam bu kablosuz mouseları kablolu olarak da kullanabiliyorsun artık ama illa kablolu istiyorum ben diyorsan ss prime plus al, rival 3 den iyi en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…