Fall Before Me Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 819 Çözümler 4 29 Haziran 2023 #11 Livo dedi: Biz tanrı peygamber veya herhangi bir ilahı varlık değiliz. Genişletmek için tıkla... Bunu bilmen için tanrı olmana gerek yok. @Achlyis adlı arkadaş anlatmış. Yani olamaz.
Livo dedi: Biz tanrı peygamber veya herhangi bir ilahı varlık değiliz. Genişletmek için tıkla... Bunu bilmen için tanrı olmana gerek yok. @Achlyis adlı arkadaş anlatmış. Yani olamaz.
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.979 Makaleler 2 Çözümler 24 29 Haziran 2023 #12 Fall Before Me dedi: Bunu bilmen için tanrı olmana gerek yok. @Achlyis adlı arkadaş anlatmış. Yani olamaz. Genişletmek için tıkla... Konuyu açan arkadaşla kriterlerimiz aynı ben 192'yim ama.
Fall Before Me dedi: Bunu bilmen için tanrı olmana gerek yok. @Achlyis adlı arkadaş anlatmış. Yani olamaz. Genişletmek için tıkla... Konuyu açan arkadaşla kriterlerimiz aynı ben 192'yim ama.
Fall Before Me Hectopat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 819 Çözümler 4 29 Haziran 2023 #13 Livo dedi: Konuyu açan arkadaşla kriterlerimiz aynı ben 192'yim ama. Genişletmek için tıkla... O dediğin nadir olan şeylerden. Büyük ihtimal eski kuşaklarından almış olabilirsin. Benim de böyle tanıdıklarım var ama zor ihtimal.
Livo dedi: Konuyu açan arkadaşla kriterlerimiz aynı ben 192'yim ama. Genişletmek için tıkla... O dediğin nadir olan şeylerden. Büyük ihtimal eski kuşaklarından almış olabilirsin. Benim de böyle tanıdıklarım var ama zor ihtimal.
Qony Hectopat Katılım 21 Mayıs 2020 Mesajlar 756 Çözümler 5 29 Haziran 2023 #14 Uzamaya başladığınız yaş önemli genetik olarak milletin sakali çıkarken benim yüzümde tüy yoktu yaklaşık arkadaşın yaşlarında yeni uzamaya baslamistim pek tabii mümkün. Fall Before Me dedi: O dediğin nadir olan şeylerden. Büyük ihtimal eski kuşaklarından almış olabilirsin. Benim de böyle tanıdıklarım var ama zor ihtimal. Genişletmek için tıkla...
Uzamaya başladığınız yaş önemli genetik olarak milletin sakali çıkarken benim yüzümde tüy yoktu yaklaşık arkadaşın yaşlarında yeni uzamaya baslamistim pek tabii mümkün. Fall Before Me dedi: O dediğin nadir olan şeylerden. Büyük ihtimal eski kuşaklarından almış olabilirsin. Benim de böyle tanıdıklarım var ama zor ihtimal. Genişletmek için tıkla...
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.979 Makaleler 2 Çözümler 24 29 Haziran 2023 #15 Fall Before Me dedi: O dediğin nadir olan şeylerden. Büyük ihtimal eski kuşaklarından almış olabilirsin. Benim de böyle tanıdıklarım var ama zor ihtimal. Genişletmek için tıkla... Anladım Hocam olmaz demeniz yanlış geldi bana.
Fall Before Me dedi: O dediğin nadir olan şeylerden. Büyük ihtimal eski kuşaklarından almış olabilirsin. Benim de böyle tanıdıklarım var ama zor ihtimal. Genişletmek için tıkla... Anladım Hocam olmaz demeniz yanlış geldi bana.