Dreads Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 554 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #1 Pazarama arkadaşlar bu krampon sepette 1.793, 93 TL ayrıca Pazarama'nın 150 TL kuponu mevcut, 1643.93 TL'ye denk geliyor, sizce alınır mı? Düzeltme*: 150 TL kupon 2000TL üzeri sepette oluyormuş. Yani 1793,93 TL'ye alınır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mart 2025
Pazarama arkadaşlar bu krampon sepette 1.793, 93 TL ayrıca Pazarama'nın 150 TL kuponu mevcut, 1643.93 TL'ye denk geliyor, sizce alınır mı? Düzeltme*: 150 TL kupon 2000TL üzeri sepette oluyormuş. Yani 1793,93 TL'ye alınır mı?
C CarpeDiemss Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 238 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #2 hangi marka? linkini atar mısın
Dreads Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 554 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #3 CarpeDiemss dedi: Hangi marka? Linkini atar mısın? Genişletmek için tıkla... Zaten yukarıda linki mevcut, Nike marka ama yine link atıyorum buyur. Pazarama
CarpeDiemss dedi: Hangi marka? Linkini atar mısın? Genişletmek için tıkla... Zaten yukarıda linki mevcut, Nike marka ama yine link atıyorum buyur. Pazarama
C CarpeDiemss Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 238 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #4 Dreads dedi: Zaten yukarıda linki mevcut, Nike marka ama yine link atıyorum buyur. Pazarama Genişletmek için tıkla... İş Bankası ortaklı bir siteymiş, güvenilir oldugunu düşünüyorum fiyatı da güzel. Alınır.
Dreads dedi: Zaten yukarıda linki mevcut, Nike marka ama yine link atıyorum buyur. Pazarama Genişletmek için tıkla... İş Bankası ortaklı bir siteymiş, güvenilir oldugunu düşünüyorum fiyatı da güzel. Alınır.
Dreads Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 554 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #5 CarpeDiemss dedi: İş Bankası ortaklı bir siteymiş, güvenilir oldugunu düşünüyorum fiyatı da güzel. Alınır. Genişletmek için tıkla... Evet bence de site güvenilir satıcıda bilindik bir satıcı acaba krampon iyi bir model mi?
CarpeDiemss dedi: İş Bankası ortaklı bir siteymiş, güvenilir oldugunu düşünüyorum fiyatı da güzel. Alınır. Genişletmek için tıkla... Evet bence de site güvenilir satıcıda bilindik bir satıcı acaba krampon iyi bir model mi?
erenspurs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2018 Mesajlar 3.474 Çözümler 23 Yer Tottenham 5 Mart 2025 #6 CarpeDiemss dedi: İş Bankası ortaklı bir siteymiş, güvenilir oldugunu düşünüyorum fiyatı da güzel. Alınır. Genişletmek için tıkla... Ortaklı değil, Pazarama zaten direkt olarak İş Bankası'na ait. Kramponun fiyatı iyi, alınır. Dreads dedi: Evet bence de site güvenilir satıcıda bilindik bir satıcı acaba krampon iyi bir model mi? Genişletmek için tıkla... Vapor serisi yıllardır var, 15 hali de iyidir, Bende de vardı eskiden.
CarpeDiemss dedi: İş Bankası ortaklı bir siteymiş, güvenilir oldugunu düşünüyorum fiyatı da güzel. Alınır. Genişletmek için tıkla... Ortaklı değil, Pazarama zaten direkt olarak İş Bankası'na ait. Kramponun fiyatı iyi, alınır. Dreads dedi: Evet bence de site güvenilir satıcıda bilindik bir satıcı acaba krampon iyi bir model mi? Genişletmek için tıkla... Vapor serisi yıllardır var, 15 hali de iyidir, Bende de vardı eskiden.
Dreads Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 554 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mart 2025 #7 erenspurs dedi: Ortaklı değil, Pazarama zaten direkt olarak İş Bankası'na ait. Kramponun fiyatı iyi, alınır. Vapor serisi yıllardır var, 15 hali de iyidir, bende de vardı eskiden. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bilgi ve önerileriniz için.
erenspurs dedi: Ortaklı değil, Pazarama zaten direkt olarak İş Bankası'na ait. Kramponun fiyatı iyi, alınır. Vapor serisi yıllardır var, 15 hali de iyidir, bende de vardı eskiden. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bilgi ve önerileriniz için.
Baskan66 Hectopat Katılım 26 Eylül 2022 Mesajlar 691 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer İstanbul 6 Mart 2025 #8 Dreads dedi: Teşekkür ederim bilgi ve önerileriniz için. Genişletmek için tıkla... Aldınız mı hocam?
KrizNoe Decapat Katılım 28 Nisan 2023 Mesajlar 806 Makaleler 2 6 Mart 2025 #9 Hocam fiyat güzel, vapor iyidir, tabii bi elit değil ama güzel iş görür.
Dreads Hectopat Katılım 28 Şubat 2021 Mesajlar 554 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2025 #10 Baskan66 dedi: Aldınız mı hocam? Genişletmek için tıkla... Hayır henüz almadım. Peki ya konudaki Nike krampon mu yoksa bu https://www.hepsiburada.com/puma-ki...k-krampon-p-HBCV00005WL4Q4?magaza=Hepsiburada kramponu mu tercih etmeliyim, sizce hangisi daha kaliteli? Son düzenleme: 10 Mart 2025
Baskan66 dedi: Aldınız mı hocam? Genişletmek için tıkla... Hayır henüz almadım. Peki ya konudaki Nike krampon mu yoksa bu https://www.hepsiburada.com/puma-ki...k-krampon-p-HBCV00005WL4Q4?magaza=Hepsiburada kramponu mu tercih etmeliyim, sizce hangisi daha kaliteli?