1.80 boyun sevgili yapmaya etkisi var mı?

scaleriu

Centipat
Daha fazla  
Benim boyum 1.80. Bir erkeğe göre ortalama bir boy ama 1.55-1.60 kızlara göre uzun sayılırım. Bu boylardaki kızları düşürmek daha kolay olabilir mi benim için? Yani onlara yönelsem şansım daha mı fazla olur? Hiç sevgilim olmadığı için soruyorum.

Tipin ortalama veya iyiyse fiziğin orta veya iyiyse, kızın yanında da saçmalamadan veya suskun da kalmayacak şekilde sohbet edebiliyorsan evet yapabilirsin bro. 1.90 olup yine kız eli tutmamış insanlar var olay sadece boy değil.

@Sncroow yüz hatlarının Kıvanç Tatlıtuğ ayarında değilsen etkisi baya az bence fizik konusunda katılıyorum cidden ise yarıyor.

@Sncroow konuşma tarzı zaten önemli fakat dediğim gibi bir kaç istisna disi ise yaradığını görmedim o da baya azdır toplumun geneline bakınca.

kısa boylu kızlarda şansım daha fazla olur mu peki 1.55-1.60 arası

Aslında başlığı böyle açmamıştım ama site kendi değiştirmiş neyse :d

@scaleriu boyu uzun bir kıza göre evet ama boyunun pozitif bir etkisi olmaz nötr olur diğer özelliklerini geliştirirsin olay biter sonuçta 190 olan her adam kız ustası olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…