1.80 olur muyum?

Hocam ya babadan büyüme genini daha az alıp anneden çok daha fazla büyüme geni aldıysa ? Tabii bence de babadan daha uzun olursun da kesin değil.
Valla ben babadan geliyor diye biliyordum. Ondan dolayı öyle söyledim hocam.

Yaptığın sporun yanında basketbol da oynayabilirsin faydası olur. Baban uzun, sen de daha uzun olabilirsin.

Hocam en en kötü ihtimal (sporu bırakmazsanız) 1.85 olursunuz gibime geliyor. Sporu bırakırsanız, 1.82 olur en kötü.

Zaten baban uzun ama annen kısa sana tavsiyem boy uzaması için gerekli vitaminleri içeren bir şrup biliyorum Argivit Focus diye düzenli olarak kullan 2 ölçek içmen lazım tahmini 15 günde biter diye düşünüyorum bende 2005 doğumluyum ekim 20 de doğdum annem 163 babam 175 şu an 173 boyundayım ve uzun olmak istiyorum bu yüzden bu şuruptan sipariş verdik düzenli alacağız ve basket oynamak için basket topu.
Bu işler genetik. Babanın boyu neyse sende ondan biraz daha uzun olcaksın.
Yanlış bi amcam 186 diğeri 172 uzun olan amcam sürekli süt içermiş yanlış bilgiler vermeyin lütfen bildiğim kadarıyla 60-80 genetik %20 beslenme ve egzersiz diye biliyorum

Bol bol su ve süt iç, protein al. Kemiklerine iyi bak.
Ben 1-2 yılda 1.80 olabileceğini tahmin ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…