1.800 TL'lik Sistem Topladım İyi mi?

Sercan Çil

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Sistemi toplarken ekran kartı ve işlemciyi uyumlu topladığımı düşünüyüroum. Çünkü topladıktan sonra bu ekran kartı ve işlemciyle birlikte yapılan fps test videolarını gördüm. Eğer sistemde bi eksik görürseniz bana tavsiyelerinizi yazabilirsiniz. Şimdiden sağ olun.

Topladığım sistem: Screenshot by Lightshot

Son düzenleyen: Moderatör:
Bekleyin topluyorum.

Ekran Alıntısı.PNG

İlgin için teşekkürler ekran kartı yükseltmişsin diğer herşeyi kısmışsın. Ram 4 gb benim için pek yeterli olacağını sanmıyorum. Ayrıca benim topladığım işlemci 6300 den daha iyi değilmi? Bi çok test ve kaynaklara baktım. Derecelendirmelere baktım.

Oyun içinse 4 gb ram her türlü yeter oyun sisteminde yatırım ekran kartına yapılır işlemcide her türlü yeter size. İlerde ram'i 4 gb ekleme yaparsınız isteğinize göre sizin alacağınız ekran kartı 770 yanında çok düşük ve oyunlarda pek performans alamasınız.

Oyun içinse 4 gb ram her türlü yeter oyun sisteminde yatırım ekran kartına yapılır işlemcide her türlü yeter size. İlerde ram'i 4 gb ekleme yaparsınız isteğinize göre sizin alacağınız ekran kartı 770 yanında çok düşük ve oyunlarda pek performans alamasınız.

Peki teşekkürler fakat 6300 ile GTX770 iyi işbirliği yapar mı? ne de olsa 8320 daha güçlü gözüküyor. Ayrıca 1.900 TL'ye çıkamıyorum maalesef. 1.800 TL'ye zor çıktım.

İçiniz rahat olsun bekleyin bence çıkınca alırsınız, ekran kartından kısıp almanızı önermem.

Bu arada hafta sonu karne indirimi olacak muhtemelen istediğiniz fiyata incektir.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı