İyi akşamlar 1800 liraya kadar TKL klavye arıyorum. Grupta diğer konularda araştırdığım kadarıyla.
Redragon K617 Fizz.
Dierya DK61E.
Klavye önerilerini gördüm. Aslında DK61E modeli kafama en yatan model oldu hotswap ve Gateron switch olduğundan dolayı ama hiçbir yerde stoku yok. Bunlar dışında Gateron switch ve TKL klavye önerisi verebilir misiniz?
Ve stoklar kısa sürede yenileniyor mu bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim.
İyi akşamlar 1800 liraya kadar TKL klavye arıyorum. Grupta diğer konularda araştırdığım kadarıyla.
Redragon K617 Fizz.
Dierya DK61E.
Klavye önerilerini gördüm. Aslında DK61E modeli kafama en yatan model oldu hotswap ve Gateron switch olduğundan dolayı ama hiçbir yerde stoku yok. Bunlar dışında Gateron switch ve TKL klavye önerisi verebilir misiniz?
Ve stoklar kısa sürede yenileniyor mu bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim.
Önerileriniz için teşekkürler. İkinci önerdiğiniz klavyenin fiyatı 3k fiyatına dayanmış bir klavye için o kadar vermem ama ilk önerdiğiniz klavye hoşuma gitti. K87 pro gateron switch mi ? Ya da gateron switch olması çok önemli mi ? Forumda çok övdüler de o switchi
Önerileriniz için teşekkürler. İkinci önerdiğiniz klavyenin fiyatı 3k fiyatına dayanmış bir klavye için o kadar vermem ama ilk önerdiğiniz klavye hoşuma gitti. K87 pro gateron switch mi ? Ya da gateron switch olması çok önemli mi ? Forumda çok övdüler de o switchi
Connectgame'de Ek75 Pro 2k'ya geliyor kendim kullanıyorum. K87'nin switchleri hakkında bir fikrim yok fakat hot-swap olması ve gasket yapısı ayrıca TKL olması çok iyi bu bütçede.
Bağlantı: Bluetooth | Kablosuz| Usb C Tipi Yerleşim %75 Kompakt Tuş başlıkları: OEM Profili, PBT Double-Shot Yapı: Conta Montajlı Çalışırken değiştirilebilir anahtarları destekler ( Hot - Swap ) Entegre kullanışlı döner düğme Anahtar: DareU DREAM (Doğrusal) Pil: 3.750 mAh Arka plan LED'i: RGB...