1.800 TL'ye TKL klavye önerisi

Bütçe
1800

HakanKılıç

Hectopat
Daha fazla  
İyi akşamlar 1800 liraya kadar TKL klavye arıyorum. Grupta diğer konularda araştırdığım kadarıyla.
Redragon K617 Fizz.
Dierya DK61E.
Klavye önerilerini gördüm. Aslında DK61E modeli kafama en yatan model oldu hotswap ve Gateron switch olduğundan dolayı ama hiçbir yerde stoku yok. Bunlar dışında Gateron switch ve TKL klavye önerisi verebilir misiniz?
Ve stoklar kısa sürede yenileniyor mu bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi akşamlar 1800 liraya kadar TKL klavye arıyorum. Grupta diğer konularda araştırdığım kadarıyla.
Redragon K617 Fizz.
Dierya DK61E.
Klavye önerilerini gördüm. Aslında DK61E modeli kafama en yatan model oldu hotswap ve Gateron switch olduğundan dolayı ama hiçbir yerde stoku yok. Bunlar dışında Gateron switch ve TKL klavye önerisi verebilir misiniz?
Ve stoklar kısa sürede yenileniyor mu bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim.
1200 liraya K87 Pro var gasketli ve hotswap. 2k liraya Ek75 Pro var.

1200 liraya K87 Pro var gasketli ve hotswap. 2k liraya Ek75 Pro var
Önerileriniz için teşekkürler. İkinci önerdiğiniz klavyenin fiyatı 3k fiyatına dayanmış bir klavye için o kadar vermem ama ilk önerdiğiniz klavye hoşuma gitti. K87 pro gateron switch mi ? Ya da gateron switch olması çok önemli mi ? Forumda çok övdüler de o switchi

Önerileriniz için teşekkürler. İkinci önerdiğiniz klavyenin fiyatı 3k fiyatına dayanmış bir klavye için o kadar vermem ama ilk önerdiğiniz klavye hoşuma gitti. K87 pro gateron switch mi ? Ya da gateron switch olması çok önemli mi ? Forumda çok övdüler de o switchi
Connectgame'de Ek75 Pro 2k'ya geliyor kendim kullanıyorum. K87'nin switchleri hakkında bir fikrim yok fakat hot-swap olması ve gasket yapısı ayrıca TKL olması çok iyi bu bütçede.

1100 liraya Ek871 GTR var ona da bakabilirsiniz.

K87 pro kafama yattı biraz. Dierya beklemeli miyim ya da k87 pro almalı mıyım bunun kararını vermem gerek
5 pin hot-swap ise alınabilir. Hocam bu fiyat bandında alabileceğiniz en iyi 2 klavye Ek871GTR veya Ek75 Pro'dur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı