raxemüller Picopat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 411 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #1 Merkez orta saha olmak istiyorum. Arkadaşım uzunsun, 8 numara olanazsın dedi. 1,88 boya sahibim, merkez orta saha olur muyum?
Merkez orta saha olmak istiyorum. Arkadaşım uzunsun, 8 numara olanazsın dedi. 1,88 boya sahibim, merkez orta saha olur muyum?
Taha_Blackdavid Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 371 Çözümler 2 5 Eylül 2023 #2 Tabii top kontrolünüz iyiyse olabilirsiniz. Ancak 6 numara bence sizin için daha uygun.
Bay serdar Hectopat Katılım 16 Nisan 2022 Mesajlar 557 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #3 Tekniğiniz iyiyse neden olmasın. Fakat bu boyda birinin pek çevik olacağını sanmıyorum‚ stoperle değişimli ön libero oynayabilirsiniz
Tekniğiniz iyiyse neden olmasın. Fakat bu boyda birinin pek çevik olacağını sanmıyorum‚ stoperle değişimli ön libero oynayabilirsiniz
raxemüller Picopat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 411 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #4 Taha_Blackdavid dedi: Tabii top kontrolünüz iyiyse olabilirsiniz. Ancak 6 numara bence sizin için daha uygun. Genişletmek için tıkla... Topla oynayıp pas atıp savunma yapmak istiyorum 6 uygun ama sağ bektede aklım var hangisi daha uygun?
Taha_Blackdavid dedi: Tabii top kontrolünüz iyiyse olabilirsiniz. Ancak 6 numara bence sizin için daha uygun. Genişletmek için tıkla... Topla oynayıp pas atıp savunma yapmak istiyorum 6 uygun ama sağ bektede aklım var hangisi daha uygun?
Taha_Blackdavid Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 371 Çözümler 2 5 Eylül 2023 #5 raxemüller dedi: Topla oynayıp pas atıp savunma yapmak istiyorum 6 uygun ama sağ bektede aklım var hangisi daha uygun? Genişletmek için tıkla... Eğer hızlı ve dayanıklıysanız(çabuk yorulmuyorsanız) sağ bek size çok uygun ama aksi takdirde 6 numara sizin için daha iyi olacaktır.
raxemüller dedi: Topla oynayıp pas atıp savunma yapmak istiyorum 6 uygun ama sağ bektede aklım var hangisi daha uygun? Genişletmek için tıkla... Eğer hızlı ve dayanıklıysanız(çabuk yorulmuyorsanız) sağ bek size çok uygun ama aksi takdirde 6 numara sizin için daha iyi olacaktır.
raxemüller Picopat Katılım 25 Ağustos 2023 Mesajlar 411 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #6 Taha_Blackdavid dedi: Eğer hızlı ve dayanıklıysanız(çabuk yorulmuyorsanız) sağ bek size çok uygun ama aksi takdirde 6 numara sizin için daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hızım güzel maçlarda dayanırım,ve savunma kabiliyetimde yüksek. Taha_Blackdavid dedi: Eğer hızlı ve dayanıklıysanız(çabuk yorulmuyorsanız) sağ bek size çok uygun ama aksi takdirde 6 numara sizin için daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... 6 numara mı daha önemli saģ bek mi?Bölgemin önemli olmasını istiyorum takımda o bölgenin vazgeçilmez olmasını istiyorum.
Taha_Blackdavid dedi: Eğer hızlı ve dayanıklıysanız(çabuk yorulmuyorsanız) sağ bek size çok uygun ama aksi takdirde 6 numara sizin için daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hızım güzel maçlarda dayanırım,ve savunma kabiliyetimde yüksek. Taha_Blackdavid dedi: Eğer hızlı ve dayanıklıysanız(çabuk yorulmuyorsanız) sağ bek size çok uygun ama aksi takdirde 6 numara sizin için daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... 6 numara mı daha önemli saģ bek mi?Bölgemin önemli olmasını istiyorum takımda o bölgenin vazgeçilmez olmasını istiyorum.
Taha_Blackdavid Hectopat Katılım 14 Temmuz 2022 Mesajlar 371 Çözümler 2 5 Eylül 2023 #7 raxemüller dedi: Hızım güzel maçlarda dayanırım, ve savunma kabiliyetimde yüksek. 6 numara mı daha önemli saģ bek mi? Bölgemin önemli olmasını istiyorum takımda o bölgenin vazgeçilmez olmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hızınız da varsa eğer bence hoca 4'lu defans oynatırsa sağ bek eğer 3'lu defans oynatirsa ön liberoyu tavsiye ederim. Ancak bence bekler bir maçta en önemli mevkilerden birisi.
raxemüller dedi: Hızım güzel maçlarda dayanırım, ve savunma kabiliyetimde yüksek. 6 numara mı daha önemli saģ bek mi? Bölgemin önemli olmasını istiyorum takımda o bölgenin vazgeçilmez olmasını istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hızınız da varsa eğer bence hoca 4'lu defans oynatırsa sağ bek eğer 3'lu defans oynatirsa ön liberoyu tavsiye ederim. Ancak bence bekler bir maçta en önemli mevkilerden birisi.