1,88 boyda biri 8 numara olur mu?

raxemüller

Picopat
Daha fazla  
Merkez orta saha olmak istiyorum. Arkadaşım uzunsun, 8 numara olanazsın dedi. 1,88 boya sahibim, merkez orta saha olur muyum?

Tabii top kontrolünüz iyiyse olabilirsiniz. Ancak 6 numara bence sizin için daha uygun.

Tekniğiniz iyiyse neden olmasın. Fakat bu boyda birinin pek çevik olacağını sanmıyorum‚ stoperle değişimli ön libero oynayabilirsiniz

Eğer hızlı ve dayanıklıysanız(çabuk yorulmuyorsanız) sağ bek size çok uygun ama aksi takdirde 6 numara sizin için daha iyi olacaktır.
Hızım güzel maçlarda dayanırım,ve savunma kabiliyetimde yüksek.

Eğer hızlı ve dayanıklıysanız(çabuk yorulmuyorsanız) sağ bek size çok uygun ama aksi takdirde 6 numara sizin için daha iyi olacaktır.
6 numara mı daha önemli saģ bek mi?Bölgemin önemli olmasını istiyorum takımda o bölgenin vazgeçilmez olmasını istiyorum.

Hızım güzel maçlarda dayanırım, ve savunma kabiliyetimde yüksek.

6 numara mı daha önemli saģ bek mi? Bölgemin önemli olmasını istiyorum takımda o bölgenin vazgeçilmez olmasını istiyorum.

Hızınız da varsa eğer bence hoca 4'lu defans oynatırsa sağ bek eğer 3'lu defans oynatirsa ön liberoyu tavsiye ederim. Ancak bence bekler bir maçta en önemli mevkilerden birisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…