1.9 - 2 milyon TL alınabilecek SUV önerisi

Bayburtlu Batman

Centipat
Daha fazla  
2021 Hyundai Bayon 1.4 Elite aracımı satıp 1.9–2 milyon civarında SUV alacağım. Öneri verirseniz çok memnun olurum hocam.

@utkuyuksel Hocam size de tekrar danışmak istiyorum kusura bakmayın vaktinizi alacağım.

5008, YouTube'dan And Cetin'i izleyin.

Güzel araba aslında ve yanlış hatırlamıyorsam bu ay en çok satan 2. araba ama Türkiye pazarına yeni girdiği için tedirgin olmanız normal. Oturmuş bir marka olarak Renault austral önerebilirim.

Hocam Renault austral düşünüyordum hasımım austral alınca bende taklit ediyormuş gibi olmasın diye maalesef vazgeçtim.

Hocam Renault austral düşünüyordum hasımım austral alınca bende taklit ediyormuş gibi olmasın diye maalesef vazgeçtim.
Cupra Formentor da güzel, ona da bakabilirsin ama ben kendim için Seal U alırdım hem çok satıyor yani piyasası oturmaya başlıyor. Piyasası oturduktan sonra fiyatlarının yükselme ihtimali var. Görüntü olarak da bana hitap ediyor, sen ne düşünüyorsun bilmiyorum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…