Gordia Hectopat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 169 8 Nisan 2024 #1 Merhaba. Günümün çok büyük bir kısmını koltukta geçiriyorum. 10-12 bin TL'ye rahat güzel terletmeyecek bir koltuğa ihtiyacım var. Boy 190 kilo 110. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2024
Merhaba. Günümün çok büyük bir kısmını koltukta geçiriyorum. 10-12 bin TL'ye rahat güzel terletmeyecek bir koltuğa ihtiyacım var. Boy 190 kilo 110.
S Smurfcat Decapat Katılım 15 Eylül 2023 Mesajlar 300 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #2 İkinci el HP Omen citadel.
Gordia Hectopat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 169 8 Nisan 2024 #3 Smurfcat dedi: İkinci el HP Omen citadel. Genişletmek için tıkla... Hocam okadar para verdikten sonra ikinci el bi ürün almak istemiyorum sıfırı bütçemin biraz üstünde olsa paraya kıyar alırım ama sıfırı yok.
Smurfcat dedi: İkinci el HP Omen citadel. Genişletmek için tıkla... Hocam okadar para verdikten sonra ikinci el bi ürün almak istemiyorum sıfırı bütçemin biraz üstünde olsa paraya kıyar alırım ama sıfırı yok.
S Smurfcat Decapat Katılım 15 Eylül 2023 Mesajlar 300 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #4 Gordia dedi: Hocam o kadar para verdikten sonra ikinci el bir ürün almak istemiyorum sıfırı bütçemin biraz üstünde olsa paraya kıyar alırım ama sıfırı yok. Genişletmek için tıkla... Sıfırı piyasada yok sıfırı olsa onu önerirdim zaten de bunun kadar kaliteli koltuk görmedim ama onu söyleyebilirim.
Gordia dedi: Hocam o kadar para verdikten sonra ikinci el bir ürün almak istemiyorum sıfırı bütçemin biraz üstünde olsa paraya kıyar alırım ama sıfırı yok. Genişletmek için tıkla... Sıfırı piyasada yok sıfırı olsa onu önerirdim zaten de bunun kadar kaliteli koltuk görmedim ama onu söyleyebilirim.
M Mearitz Hectopat Katılım 18 Nisan 2022 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2024 #5 Marmarapark'ta Mediamarkt hp odasında, hp omen citadel var. Mümkünse diger Mediamarktlarda varsa size en yakınında deneyin. Gerçekten çok kaliteli diğerlerinden farklı bir koltuk. Temiz ikinci el bulunursa alınır.
Marmarapark'ta Mediamarkt hp odasında, hp omen citadel var. Mümkünse diger Mediamarktlarda varsa size en yakınında deneyin. Gerçekten çok kaliteli diğerlerinden farklı bir koltuk. Temiz ikinci el bulunursa alınır.