Boyum 1.92 ve kilom 72. fakat kilomun 72 olması pek bir şey değiştirmiyor maalesef, çünkü boyumdan dolayı çok zayıf gözüküyorum. Artık kilo almak istiyorum. Spor salonuna gidemiyorum; hepsi çok uzakta ve güzel yerler değiller. Nasıl beslenmem gerekiyor? Evde spor yapmanın bir faydası olur mu? Olursa hangi sporları yapmam gerekiyor?
Abur cubur, şeker ve beyaz un dışında ne bulursan yiyeceksin. Ağırlık çalış, kardiyo sporlarına yönelme. Ağırlık çalışmanın yanı sıra kardiyo yapmayacağından dolayı hantallaşmamak için esneme-gerinmeye ekstra özen göster.
Dostum aldığın kaloriden fazlasını al sağlam karbonhidrat al eve de durumun varsa ağırlık setlerinden alabilirsen senin için iyi olur. Kalori hesabı ya da makro hesabı yapamıyorsan evine bir hassas terazi alıp telefonuna uygulamalar indirip oradan yapabilirsin benim kullandığım "FatSecret" kullandığım sürece gayet işime yaradı ve vücudumu istediğim gibi yönetebildim bir nevi ne yediğimi ve ne kadar yediğimi bildiğim için bulk ve cut döneminde yardımı dokundu hakkını yiyemem. Kilo alacağım diye de aşırı kirli beslenmemeni öneririm sağlıklı kilo alman senin için daha iyi olur.