dustin poirier Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mayıs 2020 Mesajlar 1.172 Çözümler 6 17 Kasım 2020 #11 zeynep06 dedi: 1-99 arasındaki tek ve çift sayıların toplamını bulan algoritmayı yapmam gerekiyor hem flowchartta hem de C dilinde yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Tek toplam cikisin silmeniz yeterli olacaktir sonuc icin. Genel istek icin ise bizzat sizin duzenlemenizi oneririm.
zeynep06 dedi: 1-99 arasındaki tek ve çift sayıların toplamını bulan algoritmayı yapmam gerekiyor hem flowchartta hem de C dilinde yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Tek toplam cikisin silmeniz yeterli olacaktir sonuc icin. Genel istek icin ise bizzat sizin duzenlemenizi oneririm.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 17 Kasım 2020 #12 Aslında çok karışık değil.
zeynep06 Femtopat Katılım 29 Ekim 2020 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Kadın 17 Kasım 2020 #13 Berkay Davas dedi: C:Panoya kopyala #include <stdio.h> int main(void) { int oddSum = 0; int evenSum = 0; for (int i = 1; i < 100; i++){ if (i % 2 == 0) { evenSum += i; } else { oddSum += i; } } printf("Tek sayi toplami: %d\nÇift sayi toplami: %d", oddSum, evenSum); return 0; } @Cruslan üzgün suratın sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Cruslan dedi: @Berkay Davas, büyük ihtimal ödev olarak verilen bir şeye kopya vermek yerine nasıl yapılacağına dair ipucu verebilirdiniz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Birincisi; bu benim ödevim değil, kendimi geliştirmek için çözüyorum ikincisi de keşke bunu yazacağına sen de ipucu verseydin. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Kasım 2020
Berkay Davas dedi: C:Panoya kopyala #include <stdio.h> int main(void) { int oddSum = 0; int evenSum = 0; for (int i = 1; i < 100; i++){ if (i % 2 == 0) { evenSum += i; } else { oddSum += i; } } printf("Tek sayi toplami: %d\nÇift sayi toplami: %d", oddSum, evenSum); return 0; } @Cruslan üzgün suratın sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim Cruslan dedi: @Berkay Davas, büyük ihtimal ödev olarak verilen bir şeye kopya vermek yerine nasıl yapılacağına dair ipucu verebilirdiniz diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Birincisi; bu benim ödevim değil, kendimi geliştirmek için çözüyorum ikincisi de keşke bunu yazacağına sen de ipucu verseydin.
bitwise Gigapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Katılım 22 Mart 2018 Mesajlar 9.602 Makaleler 1 Çözümler 81 18 Kasım 2020 #14 144p fotograf ve 2 sayfada odev hazir. Supermis.