1 adet ölü piksele için monitör değiştirmek mantıklı mı?

AhmeT75

Hectopat
Daha fazla  
Monitör
Lenovo G24-20
28 şubat tarihinde Teknosa üzerinden gtı satıcısından Lenovo G24-20 siparişi verdim. Ürün bugün elime ulaştı ancak 1 adet ölü pikselle karşılaştım. Monitörü çok beğendim iade diyen arkadaşlar için iade pek düşünmüyorum. Sizce 1 ölü piksel için değişim sürecini yaşamak gerekli mi?

Hocam kendiniz bilirsiniz değişim varsa iade edin bence sonuçta 1 de olsa çıkmış ölü piksel eğer derseniz yok ben idare ederim iade vb işlerle uğraşamam kalsın sizde burada önemli olan sizin için sorun teşkil etmemesi.

ekranın tam ortasındaysa ve şirket iadeyi kabul ediyorsa direk değiştirin bence.

Zaten 2 yıl garantisi var kullan garanti bitimine yakın ölü pikselden değişim istersin. 1 ölü piksel değişim için yeter mi bilemiyorum ama.

İade et gitsin bunun için konu açtığına göre çok zengin değilsindir diye tahmin ediyorum. Boşu boşuna bozuk mal kullanma ilerde gözüne takılır illa.

Ölü piksel varsa iade et derim çünkü daha da yayılır ekrana.

1 taneden bir şey olmaz. Benim monitörde muhtemelen aldığım günden beri 1 tane var. Geçen aylarda fark ettim varlığını. Normal bir kullanıcı için önemli bir sorun değil. Değişim yaparken kullanacak monitörünüz de yoksa uğraşmayın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…