2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 9 Şubat 2021 #11 Biz de barajlardaki suyun azalma sebebini merak ediyorduk. Ortaya çıktı işte.
Gravax06 Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 2.024 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara 9 Şubat 2021 #12 Afrika'da ki bir köyün 1 yıllık su ihtiyacını içmişsin kardeşim. Valla helal olsun.
Sefa70 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.905 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Sıradan bir ev 9 Şubat 2021 #13 batuhan_n dedi: Az su içmişsiniz. Aylık 10 litre yerine 40 litre falan olması lazım diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... 1 ay boyunca Günde 10 litre su içtim.
batuhan_n dedi: Az su içmişsiniz. Aylık 10 litre yerine 40 litre falan olması lazım diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... 1 ay boyunca Günde 10 litre su içtim.
Üzgün Thomas Hectopat Katılım 3 Şubat 2021 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Şubat 2021 #14 244765 dedi: Ee? Deneyim bekliyordum ben de, zayıflama falan filan. Boş konu. Genişletmek için tıkla... zayıflama değil diyette desğilim bağımlısıydım sadece bittikçe dolduruyodum Vio dedi: Bende yaptım. Cigerlerde sorun yaşattı haberin olsun günde 2.5-4 litre idealdir. Genişletmek için tıkla... dostum böbreklerde sıkıntı var diye içiyodum az içince sorun çıkıyo daha fazla hor4tio dedi: Afiyet olsun. Günde 20 kez falan tuvalete gidiyorsunuzdur herhalde Genişletmek için tıkla... Üzgün Thomas dedi: zayıflama değil diyette desğilim bağımlısıydım sadece bittikçe dolduruyodum dostum böbreklerde sıkıntı var diye içiyodum az içince sorun çıkıyo daha fazla Genişletmek için tıkla... iyi geceler hocam Son düzenleme: 9 Şubat 2021
244765 dedi: Ee? Deneyim bekliyordum ben de, zayıflama falan filan. Boş konu. Genişletmek için tıkla... zayıflama değil diyette desğilim bağımlısıydım sadece bittikçe dolduruyodum Vio dedi: Bende yaptım. Cigerlerde sorun yaşattı haberin olsun günde 2.5-4 litre idealdir. Genişletmek için tıkla... dostum böbreklerde sıkıntı var diye içiyodum az içince sorun çıkıyo daha fazla hor4tio dedi: Afiyet olsun. Günde 20 kez falan tuvalete gidiyorsunuzdur herhalde Genişletmek için tıkla... Üzgün Thomas dedi: zayıflama değil diyette desğilim bağımlısıydım sadece bittikçe dolduruyodum dostum böbreklerde sıkıntı var diye içiyodum az içince sorun çıkıyo daha fazla Genişletmek için tıkla... iyi geceler hocam