1 ay kala TYT yetişir mi?

Ardarsln7

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, arkadaşlar gördüğünüz üzere sorum başlıktaki gibi. TYT üzerinden gireceğim, alanım yok. İstediğim bölüm çok boyutlu modelleme ve animasyon. 674b sıralama, 317b taban puan istiyor. Şu an yeni deneme çözdüm ve pek hayrı halamet değil. Fazla çalışmama rağmen, gayret etmeme rağmen az uz farklılık gösteren netim 35 civarı. Matematiğim yok, 0. Zero kampı izliyordum mert Hoca'nın, mutlak değere kadar geldim, bıraktım. O kadar gelmeme rağmen 2 soru çözebiliyorum matematikten sadece. Netlerim anlık olarak şu şekilde: Türkçe 21D 10y, matematik 2D, sosyal 6D 2y, fen 7D 1y.

Sizce hangi derse ağırlık vermeliyim?

Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bol paragraf çöz. Coğrafyanın kodlarından haritalar kampı izle, Soner ardıçtan ise Tarih dinle biraz. Yusuf mert arslan dan ise Felsefe veya din dinle. Sonra bol Sosyal denemesi çöz. Matematik den ilk 12 konu. yada garanti konulara bak onlara çalış. Fenden Kimya ve Biyolojiye öncelik ver. Fizik fazla uğraştırıcı Fiziğe geçersen de Optik veya Dalga konusundan seçim yap biri sona kalsın çok uzun ve meşakatli konular. istersen deneme öneririm matematik hariç. benimde matematiğim kötü ondan.

Coğrafyanın kodları'ndan hem haritalar kampı'nı hem de 6 günlük garanti kampı'nı bitirdim, zaten yarım netin çoğu oradan geliyor. Soner ardıç'ın 7 günde kodlamalarla tarih kampını da denedim, hatta PDF'ini çıkartıp çalıştım ama çok yüzeysel geldiği için devam etmedim. Yusuf mert Arslan'dan din tekrarlarına biraz baktım. Fende fizik zaten yok gibi, neredeyse hiç yapamıyorum. Sınavda da direkt geçiyorum fiziği. Sadece kimya ve biyolojiyle 7-8 net çıkıyor. Kısacası söylediklerinizin çoğunu aslında denedim ben sanırım nasıl bir plan kuracağımı bilmiyorum hangisine odak vermeliyim bilemiyorum bundan dolaylı kafam karıştı. Yine de teşekkür ederim, cevabınız için.

Pek bir vakit kalmadı ama Türkçe ve Matematike aban. Bir de Sosyal denemesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…