Satılık 1 ay kullanılmış PS4

Malasef,Ben sıfır bilgisayar toplamak için satıyorum,1100 TL den PS4+24 Ay Garanti+Fifa14+BF4 Bunların hepsini veriyorum.

Ürün'de herhangi bir sıkıntı var mı ayrıca resimleri atarsanız bizim için daha iyi olur

@Erikan Şuanda hiçbir sıkıntı yok ve acil satışta olduğu için ucuz veriyorum bu bana 1600TL ye mal oldu,Fotoğrafları yüklüyorum(Memelektte oldğum için Telefonu modem kullanıyorum biraz yavaş) ve Alıcak arkadaşlar lütfen hızlı olun ucuza koydum burada acil sistem toplamak istediğim için normalde 1600'e aldığım için 1 ay kullandım 1300 falan satardım fakat işte durum acil olunca elinden birşey gelmiyor bu arada tekrar hatırlatayım yanında 1 adet Dualshock4+1 Adet HDMI kablosu+2 Oyun(Fifa14,BF4)+Dualshock için USB şarjı(PS4'e taklılan klasik şarj) Oyunlarda fiyata dahil kaçırmayın,Resimleri yüklüyorum hemen.

Resimler eklenmiştir ve fiyat hala aynıdır,Fifa14+BF4+PS4+24 Ay Garanti:1.100 TL
Resim Albümü:Berke Cem Muhurcuoglu|PS4 - Imgur

Teşekkürler @Barış Özel ,İnşallah ayın 15/16'sına kadar satıcak bir arkadaş bulurumda istediğim PC yi toplarım vatandan

Playstation ı almayı düşünüyorum fakat sana ulaşamadım. Eğer satımadıysa bana telefon numaranı verebilirmisin ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…