Hangi oyun servisi ?Ben yaklaşık 1 ay önce CoD MW2 aldım ve başka bir oyunu iade ederken onu da edebildiğimi gördüm, CoD MW2'yi iade etmeye çalışırsam yarı yoldan geri mi döner yoksa alıp parayı mı göndermezler?
Ben yaklaşık 1 ay önce CoD MW2 aldım ve başka bir oyunu iade ederken onu da edebildiğimi gördüm, CoD MW2'yi iade etmeye çalışırsam yarı yoldan geri mi döner yoksa alıp parayı mı göndermezler?
Bu arada ekleyeyim. Geçerli bir neden sunarsan bu kurallar esneyebiliyor. 2 saatten fazla, 14 gün geçmiş oyunları iade ettim.Platform belirtmesine gerek yok iade konusunda 2 tane kural artık her yerde var.
1) 14 gün(2 hafta) geçmeden iade edilmeli.
2) 2 saatten fazla oynanmamalı.
İstisnalar kaideyi bozar mı? Yine de haklısınız benim de 14 gün konusunda bir şey diyememekle birlikte 2 saatten fazla oynadığım oyunu iade etmişliğim var.Bu arada ekleyeyim. Geçerli bir neden sunarsan bu kurallar esneyebiliyor. 2 saatten fazla, 14 gün geçmiş oyunları iade ettim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.