CanbeyT Centipat Katılım 25 Mayıs 2020 Mesajlar 223 Çözümler 1 27 Ekim 2020 #1 Merhaba arkadaşlar geçen ay 28 Ekim tarihinde format attım bilgisayara. Şimdi bazı sebeplerden bir kere daha atmam lazım. 1TB harddisk mevcut. Zararı var mıdır?
Merhaba arkadaşlar geçen ay 28 Ekim tarihinde format attım bilgisayara. Şimdi bazı sebeplerden bir kere daha atmam lazım. 1TB harddisk mevcut. Zararı var mıdır?
WhyMeBro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 1.665 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #11 ÇAĞATAY TORUN dedi: Hard disklere pek zararı yok, SSD'ler için zararlı. Genişletmek için tıkla... SSD'ler için nasıl zararlı oluyor? Anlamadım. Artı 0 Eksi
ÇAĞATAY TORUN dedi: Hard disklere pek zararı yok, SSD'ler için zararlı. Genişletmek için tıkla... SSD'ler için nasıl zararlı oluyor? Anlamadım.
Ç ÇAĞATAY TORUN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 6.140 Çözümler 61 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #12 WhyMeBro dedi: SSD'ler için nasıl zararlı oluyor? Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Her format attığınızda SSD'nin ömrü kısalır. Ayrıca okuma yazma değerlerinde düşüş görebilirsiniz Artı 0 Eksi
WhyMeBro dedi: SSD'ler için nasıl zararlı oluyor? Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Her format attığınızda SSD'nin ömrü kısalır. Ayrıca okuma yazma değerlerinde düşüş görebilirsiniz