1 ayağı kırık direksiyon seti nasıl sabitlenir?

BerkayAkcay

Decapat
Arkadaşlar merhaba direksiyon setimin 2 ayağı var ayakları sıkıp sabitliyordum. Ama sonradan düştü ve 1 ayağı kırıldı doğru düzgün durmuyor hareket ediyor. Nasıl sabitleyebilirim?

Dosya Ekleri

• IMG_20230512_133713.jpg
    IMG_20230512_133713.jpg
    181,5 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG_20230512_133706.jpg
    IMG_20230512_133706.jpg
    85,8 KB · Görüntüleme: 67
Arkadaşlar merhaba direksiyon setimin 2 ayağı var ayakları sıkıp sabitliyordum. Ama sonradan düştü ve 1 ayağı kırıldı doğru düzgün durmuyor hareket ediyor. Nasıl sabitleyebilirim?
Dostum elin yatkınsa plastik tamiri mümkün olan birşeydir. Biraz çivi veya kalın zımba teli, siyah plastik cırt kelepçe birde havya sahibiysen tamiri mümkün. Öyle güzel ve sağlam şekilde tamir edersinki diğer ayak kırılır, tamir olan kırılmaz. Her plastiği orjinal görünümünde tamir edebilirsin bu şekilde.

Bence oraya yapılabilecek en mantıklı şey alternatif bir mengene gibi bir şey basmak. Kırılan parça 3d yazıcıdan çıkarılabilecek bir parça mı ?
Evet basılabilir ama direksiyon sıkıştırılarak kullanılıyor. Zamanla yine kırılır. Bu yüzden tamiri daha iyi olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum bak bu videoyu örnek olarak attım. Aklına gelen tüm plastikleri biraz özenerek tamir etmen mümkün. Bende sıcak hava tabancası, zımpara makinaları vs olduğundan dolayı tamir çok kolay oluyor ve tamir bittiğinde oranın tamir olduğu bile anlaşılmıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda biraz daha amatör olarak nasıl tamir edeceğinin örneğidir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı