BerkayAkcay
Decapat
- Katılım
- 12 Mayıs 2022
- Mesajlar
- 335
- Çözümler
- 3
Arkadaşlar merhaba direksiyon setimin 2 ayağı var ayakları sıkıp sabitliyordum. Ama sonradan düştü ve 1 ayağı kırıldı doğru düzgün durmuyor hareket ediyor. Nasıl sabitleyebilirim?
Fotoğraf atabilir misin?
Dostum elin yatkınsa plastik tamiri mümkün olan birşeydir. Biraz çivi veya kalın zımba teli, siyah plastik cırt kelepçe birde havya sahibiysen tamiri mümkün. Öyle güzel ve sağlam şekilde tamir edersinki diğer ayak kırılır, tamir olan kırılmaz. Her plastiği orjinal görünümünde tamir edebilirsin bu şekilde.Arkadaşlar merhaba direksiyon setimin 2 ayağı var ayakları sıkıp sabitliyordum. Ama sonradan düştü ve 1 ayağı kırıldı doğru düzgün durmuyor hareket ediyor. Nasıl sabitleyebilirim?
Kırılan parça 3D yazıcıdan çıkarılabilecek bir parça mı?
Evet basılabilir ama direksiyon sıkıştırılarak kullanılıyor. Zamanla yine kırılır. Bu yüzden tamiri daha iyi olur.Bence oraya yapılabilecek en mantıklı şey alternatif bir mengene gibi bir şey basmak. Kırılan parça 3d yazıcıdan çıkarılabilecek bir parça mı ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.