1 ayda LGS 400 puan yapılır mı?

DYIDGA

Centipat
Daha fazla  
LGS'ye bir ay kaldı o bir ayda konu eksikliğim var matematik ve fenden ikisinden de en az 12-13 net yapmam lazım son bir ayda nasıl 400 puan yapabilirim, yapılır mı?

Sıkı çalışarak çoğu şey yapılır 12*13 net çok zor hocam 2 günde bir net arttırmanız lazım gibi onun içinde günü iyi geçirmeniz lazım odağınızı kaybetmezseniz bir şeyler olabilir ama tabii ki kimse bunun garantisini veremez.

Hadi yapamadın diyelim, yine çalış, en azından kötünün iyisine gidersin, bu arada sorunun cevabı evet, çok rahat yapılır, 20 sorulu testte 17 neti 20'ye çıkarmak çok zordur ama 5 neti 12, 13'e çıkarmak ona kıyasla hiç de zor değildir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Son 1 ayda LGS tyfa doldu forumda, bu zamana kadar hiçbir şey yapmayıp bize danışmanız çok gülünç oluyor.

Bu forum soru sormak için vardır ve her konuda bunun için geçerlidir eğer istemiyorsanız yazmayın, buraya eleştiri yapmaya gelmeyin ben burada soru için cevap arıyorum burada eleştiri aramıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…