E Eminss0 Hectopat Katılım 22 Ekim 2021 Mesajlar 810 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 3 4300G XPG Spectrix D35G 2x16 3200MHz CL16 B450M-A Pro Max Crucial P3 Plus 1TB Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #11 henes konuk dedi: Teşekkür ederim AYT tarih rahat yetişir yani öyle mi? Genişletmek için tıkla... Hocam zaten dinlemişsiniz tekrar tadında olur zaten.
henes konuk dedi: Teşekkür ederim AYT tarih rahat yetişir yani öyle mi? Genişletmek için tıkla... Hocam zaten dinlemişsiniz tekrar tadında olur zaten.
Kaganshady Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 410 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #12 henes konuk dedi: 1 ayda tarih biter mi? Konuları dinledim ama çogunu umuttum tekrar edeyim diyorum. Genişletmek için tıkla... Rahat biter her gün genel tekrar yap.
henes konuk dedi: 1 ayda tarih biter mi? Konuları dinledim ama çogunu umuttum tekrar edeyim diyorum. Genişletmek için tıkla... Rahat biter her gün genel tekrar yap.
pilotds Hectopat Hoca Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 2.027 Çözümler 4 Yer Edirne Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2025 #13 henes konuk dedi: 1 ayda tarih biter mi? Konuları dinledim ama çogunu umuttum tekrar edeyim diyorum. Genişletmek için tıkla... Biter tarih1 yorum + bilgidir tarih2 sadece bilgidir ama iki tarafta biter.
henes konuk dedi: 1 ayda tarih biter mi? Konuları dinledim ama çogunu umuttum tekrar edeyim diyorum. Genişletmek için tıkla... Biter tarih1 yorum + bilgidir tarih2 sadece bilgidir ama iki tarafta biter.