1 ayda TYT'de kaç net yapılabilir?

499604

Hectopat
Arkadaşlar sorum yukarıda sizce 1 ayda ne kadar net yapılabilir? (Hedefim 50 net.)

Durumuna bağlı ama sıkı çalışma ile çok konu çıkan konuları halledersen 50 ya ulaşırsın tahminimce. Paragraf-Problem-Sayılar halledersen, Sosyalde kısa videolar ile 15+ yaparsan fenden de en kolay her yıl çıkmış 4-5 konu çıkar toplamda 60 ı geçersin.

Mesela yazdığım fen konularını çalıştın mı?

Çalıştım hocam üstüne test çözdüm ama artış yok.

Hocam 50 net yapsam kafi benim için.
İstediğim netler:
Türkçe: 25.
Sosyal: 15.
Fen: 10.

Çalıştım hocam üstüne test çözdüm ama artış yok.

Hocam 50 net yapsam kafi benim için.
İstediğim netler:
Türkçe: 25.
Sosyal: 15.
Fen: 10.
Hocam bunlar yapılabilir ama matta bu kadar kolay netler varken ordan hiçbir şey beklememek saçma olur, bence çok rahat 2 haftalık çalışma ile matta da 10 a yaklaşırsın.

Hocam fende çok fazla konu ve çok fazla soru çeşidi var, arkadaşın matematikte sayılar ve problemlere çalışması ona daha çok net getirmez mi ? Fende her yıl çıkan kolay konulardan 6-7 net toplasa yeter bence, zaten feni denemiş olmamış matematikte illa şuan 5 e yakın neti vardır zaten 5 tane falan meslek liseleri net yapabilsin diye koyuyorlar arkadaşta 1 aylık mat çalışması ile bence 15 i zorlayabilir.

Hocam haklısınız ama matematik yapamıyorum fenden zorlamak daha mantıklı geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…