TYT ne kadar uçuk bir nete sahip öyle? 35-55.35 net ile 300-400k civarı gelirken 55 net ile 200k civarı geliyor. Bence sen net sayına karar ver önce arada çok fark var.
TYT ne kadar uçuk bir nete sahip öyle? 35-55.35 net ile 300-400k civarı gelirken 55 net ile 200k civarı geliyor. Bence sen net sayına karar ver önce arada çok fark var.
Anlıyorum hocam şimdi havalar da yavaştan sıcaklıyor ve bu nemde ders çalışmak biraz işkence, yani benim için öyleydi en azından. Sen yine de elinden geleni yap, son 1 ayın kalmış zaten boşa stres yapma.
Anlıyorum hocam şimdi havalar da yavaştan sıcaklıyor ve bu nemde ders çalışmak biraz işkence, yani benim için öyleydi en azından. Sen yine de elinden geleni yap, son 1 ayın kalmış zaten boşa stres yapma.
Aynen hocam haklısınız. Bu 1 ay ders çalışmayıp başka şeyler yapacak değilim en azından denerim olmazsa seneye artık ne yapalım lise boyunca hiç çalışmamışım.
Benim sene başında toplam net sayım 15'di. Şu anda net sayım 40-45 arasında geziyor. Bu sene olur mu bilmem ama seneye kesinlikle iyi bir üniversite kazanırım. 1 ayda bir şey olmaz bence sadece bildiklerini pekiştirirsin.