1 ayda YKS'de ne kadar net artırabilirim?

Rsmefaw

Hectopat
Katılım
12 Haziran 2022
Mesajlar
4.721
Çözümler
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Hiç ders çalışmadığım için netlerim çok düşük. TYT'de 35-55, AYT eşit ağırlıkta 15-25 netlerdeyim. Ne kadar artırabilirim bu bir ayda?
 
TYT ne kadar uçuk bir nete sahip öyle? 35-55.35 net ile 300-400k civarı gelirken 55 net ile 200k civarı geliyor. Bence sen net sayına karar ver önce arada çok fark var.
 
YKS tanrılarına dua etmeye başla. Çalışma azmine bağlı o yüzden bir şey diyemem fakat çok arttıracağını sanmıyorum.
Hocam 5 net falan artmasını istiyorum. Pek çalışma azmim yok maalesef...

TYT ne kadar uçuk bir nete sahip öyle? 35-55.35 net ile 300-400k civarı gelirken 55 net ile 200k civarı geliyor. Bence sen net sayına karar ver önce arada çok fark var.
Zor denemelerde 35'e kadar düşüyorum. Kolay da ise 60'ı zorladığım bile oluyor. Tamamen zorluk seviyesiyle ilgili.
 
Hocam 5 net falan artmasını istiyorum. Pek çalışma azmim yok maalesef...
Anlıyorum hocam şimdi havalar da yavaştan sıcaklıyor ve bu nemde ders çalışmak biraz işkence, yani benim için öyleydi en azından. Sen yine de elinden geleni yap, son 1 ayın kalmış zaten boşa stres yapma.
 
Aynen hocam haklısınız. Bu 1 ay ders çalışmayıp başka şeyler yapacak değilim en azından denerim olmazsa seneye artık ne yapalım lise boyunca hiç çalışmamışım.
 
Benim sene başında toplam net sayım 15'di. Şu anda net sayım 40-45 arasında geziyor. Bu sene olur mu bilmem ama seneye kesinlikle iyi bir üniversite kazanırım. 1 ayda bir şey olmaz bence sadece bildiklerini pekiştirirsin.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…