1 aydır dişim ağrıyor

Eğer kanal tedavisi yapılacak ise düzgün bir yerde yapilmalı, ben şansıma acemi bir doktora denk geldim ve anestezi kanal yapılırken geçti ve o anda iş işten gecmisti.
 
Diş ağrısı hayat kalitesini ciddi oranda mahvediyor. Bu yüzden randevu zamanı gelene kadar geçici süreliğine kullanmak için bir ağrı kesici ilaç yazdırman gerekiyor.

Bunu ilaç önerisi olarak algılamayın çünkü ilaç yazdıramazsa veya yazdırdığı ilaç işe yaramazsa son çare olarak kullanılmasını istiyorum: Kendi içtiğim diş ağrısı ilacı Aprol Fort veya Apranax Fort. İkisi de diş ağrısını geçirmek için kullanılabilir.
 
Eğer kanal tedavisi yapılacak ise düzgün bir yerde yapilmalı, ben şansıma acemi bir doktora denk geldim ve anestezi kanal yapılırken geçti ve o anda iş işten gecmisti.
Nasıl yani açabilir misiniz olayı ?
2.sorum devlette mi yaptınız
 
Nasıl yani açabilir misiniz olayı?
2.sorum devlette mi yaptınız.

Beylikdüzü hastanesi ek binasında yaptırdım, doktor kanala başladığı esnada 2. seferde anestezi geçti ve bütün acıyı iliklerime kadar hissettim, doktoru uyarmama rağmen 2. seferi bitirene kadar acıya dayanmak zorunda kaldım 3. seferde ise önce yeniden anestezi yapıp ardından son kez kanalı açtı, hayatım boyunca yaşadığım en büyük acıydı.
 
2. seferde anestezi geçti ve bütün acıyı iliklerime kadar hissettim,
Bu acemilikten olmuyor genelde. Bazı insanlar anestezi etki dozu az veya fazla olabiliyor. Çok fazla ağrı oluştuğunda doktorun işlem yapmayan kolunu çekiştirmeniz gerekirdi o sırada size hafifletici madde verecekti. Bir sonrakinde aklınızda olur artık. Daha önce ameliyat veya benzer diş çekimlerinde benzer anestezi etkisi değişkenlik gösterdiyse bunu doktorunuza daha önceden bildirmeyi unutmayın.
 

Teşekkür ederim öncelikle babam ile beraber akşam nöbet kliniğine gittik doktor baktı dişime kırık dedi kanal tedavi olması gerekiyor ve en erkene randevuyu alın dedi. 3 ilaç verdi bu ilaçlardan 2'si hap diğeri gargara suyu ama ben gargara yapamayan biriyim ve bunun tadıda berbat olunca yapamadım. tekrar denedim ve 5 10 saniye yapabildim yaklaşık 5 dakika sonra ağzımda değişik bir tad bıraktı umarım işe yaramıştır akşam tekrar yapacağım bilgin varsa şayet ya da başka biri biliyorsa beni bilgilendirirse bu konuda çok mutlu olurum.
 
Son düzenleme:

Hocam bilgi için teşekkürler ancak acıyı hissettiğim anda uyardım ancak bitirene kadar durmadı...
 
Hocam bilgi için teşekkürler ancak acıyı hissettiğim anda uyardım ancak bitirene kadar durmadı...
Bazı insanlar psikolojik olarak stresli olduğundna ve korktuğundan o tür bir insan zannetmiş olabilir, sürekli yapmanıza rağmen durmadıysa o zamna biraz acemiliğine verebilirsiniz.

baktı dişime kırık dedi kanal tedavi olması gerekiyor ve en erkene randevuyu alın dedi.
Tahmin etmiştim zaten Mümkün olduğunca arasına bir şey kaçırmamaya bakın ağzınızı suyla çalkalayabilirsiniz. Diş aralarına bir şey kaçmamaya dikkat edin.
Gargaraların genelde tadı iyi olmaz Ancak bu ağzı bakımınız için iyi olduğundna birkaç gün ağız içi genel yaptıktan sonra sonrasında zorlanıyorsanız şu şekilde devam edebilirsiniz. Ağzınıza ölçeği kadar gargara boşaltın yutmayın dudaklarınızı kapatıp, hafifçe öne doğru eğilip sadece dişlerinize gelecek şekilde aralarında dolaştırmaya çalışın. 10 sn bu şekilde yapıp tükürebilirsiz.
Ağızdaki tad zamanla gidecektir gargara bırakana kadar bu tad hafifde olsa kalacak ancak sonra gidecek merak etmeyin.
Sadece yutmamaya özen gösterin yeterli.
 
Son düzenleme:

Anladım hocam akşam öyle yaparım artık gargara yapması zor oluyordu zaten teşekkür ederim.
 
Özele gitmeyi deneyebilirsiniz ve diş çürüdükten sonra fırçalamaya karar vermek de çok fayda etmez. Dişiniz gene ağrır. Sadece daha fazla çürümesini önlemiş olursunuz. Onun haricinde, diş randevunuza kadar sirkeli su ile gargara yapmayı da deneyebilirsiniz. Ağrıyı kesiyor.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…