1 aydır GigaFiber kablo çekilmedi

Yer
İstanbul, Türkiye
Gelip fiber kutuyu apartmana koydular, hatta yeni müşteri diye üst kata bağladılar. Ben ise iki buçuk yıldan fazladır, TurkNet kullanıcısıyım. Bana bir aydan fazladır, daireme fiber kablo çekilmemekte. Sadece kablo çekilmesi ve fiber kablo dönüştürücü gerekmekte. Ben de zaten, iyi bir modem var. Büyük bir oyun indireceğim ve yayınlarımı 1080p yapacağım diye diye GigaFiber'i bekliyorum. Haliyle bekleme süresi 1 aydan fazla olunca, bu durum çok canımı sıkıyor artık. Bu arada müşteri hizmetlerine sürekli aramama ve yazmama rağmen, sadece önceliklendirdiklerini söyleyip duruyorlar. Ben de buraya yazayım, belki bir yardım olur diye düşündüm.

Buraya yazsan da bir şey farketmiyor malesef aynı durumdayız.

Nereye yazarsan yaz hiçbir faydası olmayacak. Senin suçunda bizim gibi eski müşterilerden olmak geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Merhaba, özel mesajlar üzerinden sizinle iletişime geçtim. Müşteri numaranızı iletebilir misiniz? Size yardımcı olmak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…