1 aydır index almayan sayfa

Hasan Kahraman

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rayzen 5
Meslek
Market Personeli
Google cache belleği bir türlü güncellemiyor. SSL satın aldım, çoğu sayfa HTTPS oldu ama bu sayfa HTTP'de kararlı!
Google Search Console'da çağırıyorum botları ama gelmiyor, indexlemiyor!

Adsız.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
HTTP olan sayfaları HTTPS'e 301 yönlendirmesi verebilirsiniz. Ek olarak botlar sitenin güncellenme sıklığına göre ziyaret eder. Ana sayfanız 2 gün önce ziyaret edilmiş. Var olan sayfayı güncelleyip sitemap'te üstlere taşırsanız tekrardan güncelleme yapar.

HTTP olan sayfaları HTTPS'e 301 yönlendirmesi verebilirsiniz. Ek olarak botlar sitenin güncellenme sıklığına göre ziyaret eder. Ana sayfanız 2 gün önce ziyaret edilmiş. Var olan sayfayı güncelleyip sitemap'te üstlere taşırsanız tekrardan güncelleme yapar.
zaten güncelledim ön belleğe alınan veri ile normal veri arasında farkları görüyorsunuzdur.

Site adresinizi yazar mısınız? Kodlarında ki follow, nofollow dikkat ettiniz mi? Site haritasını tanımlamışsınızdır sanırım.
site:websiteniz.com yazın google indexlenen sayfalarınızı görebilirsiniz. Cpanel kullanıyorsanız SSL almanıza gerek yoktu ayrıca.
ssl bilmiyorum faydası olur diye aldım İstanbul Eşya Depolama | evdepola.net inceleyerek bana bilgi veririmisiniz. no follow cache: site: kontrol ettiğimde sıkıntı yok gibi

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı