Meraktan soruyorum. Neden hızlı geçmesini istiyorsun?
Neden 1 ay önemli bir şey mi olacak hocam?
RDR2, Uncharted 4, GoW.
Oyunprosu887 YouTube'da sevdiğin türden oyunlara bakıp indirip oynayabilirsin.
Zamanı eğlenerek geçirmen gerek. Sevdiğin oyunları oyna özellikle hikayeli oyunlar tavsiye ederim. Arkadaşlarınla oynarsan birde daha iyi olur. Stardew Valley, minecraft gibi oyunlar sarar. Hep bilgisayarda durman olmaz ama sağlık açısından. Onun dışında baska eğlendiğin aktiviteler yap, dışarıda gez, arkadaşlarınla buluş beraber biryerleri gezin yada spor yapın(basketbol futbol vb) İstersen bir diziye de başlayabilirsin.Merhaba, 1 ayın hızlı geçmesi için hangi şeyleri öneririsiniz? Sevdiğim şey oyun oynamak. Oyun tavsiyeside verebilirsiniz ama korku ve silah türü sevmiyorum.
Twitch'te takılın. Rr, elraenn falan çok sarıyor. Günde 5-6 saat öyle geçer gerisinde de oyun oynarsınız.
Bu aralar indirimden aldığım Batman Arkham serisini oynuyorum. İndirimden dolayı bütün seri çok ucuza geldi. 15 lira falandı sanırım. Bi' bakabilirsiniz.
Zamanı eğlenerek geçirmen gerek. Sevdiğin oyunları oyna özellikle hikayeli oyunlar tavsiye ederim. Arkadaşlarınla oynarsan bir de daha iyi olur. Stardew Valley, Minecraft gibi oyunlar sarar. Hep bilgisayarda durman olmaz ama sağlık açısından. Onun dışında baska eğlendiğin aktiviteler yap, dışarıda gez, arkadaşlarınla buluş beraber bir yerleri gezin ya da spor yapın(basketbol futbol vb) istersen bir diziye de başlayabilirsin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.