1 aylığına spor salonuna gidilir mi?

leaonur

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
XFX AMD RADEON RX 6700
Ryzen 5 5600
Apacer Panther DDR4 3200mhz 16gb ram
Kingston 1tb ssd
MSI B450M-A PRO MAX
Meslek
Öğrenci
11. sınıfa geçtim ve yaz tatilinde evde boş boş oturuyorum. Sadece hafta sonları futbol antrenmanlarım oluyor. Hem aktivite olsun diye hem de vücudumu geliştirmek adına 1 aylığına yaz tatilinde çok da iyi olmayan bir spor salonuna kayıt olmaya karar verdim. Genel olarak zayıf bir insanım, çoğunluk olarak kol ve bacak çalışmayı düşünüyorum. Kollarım ince o yüzden büyütmem ve biraz da kilo almam lazım. 1 aylığına spor salonuna gidilir mi? Eğer ufakta olsa gözle görülür bir değişim olursa, disiplinli olursam belki 1 ay daha fazladan gidebilirim.

Gidilir hocam niye gidilmesin? 1 ay da gitsen faydası vardır yani. Tabi vücudun ne kadar değişir orasını bilemem.

Kesinlikle evde boş boş oturmaktan daha iyi. İlk başta çok fazla kas olmasa da kondisyonun artar.

1 ayda çok değişim olacağını sanmıyorum ben 1 ay olduu başlayalı günde 5 öğün yemek yiyorum sadece hafif güçlendim bide kolum 1cm büyüdü ama boş durmaktan iyidir gidin.

1 ayda çok değişim olacağını sanmıyorum ben 1 ay olduu başlayalı günde 5 öğün yemek yiyorum sadece hafif güçlendim bir de kolum 1cm büyüdü ama boş durmaktan iyidir gidin.

Bunu yanıt veren herkes için söylüyorum. Amacım çok kaslı biri olmak değil. Kollarım olması gerektiğinden ince. Onları biraz büyütmem lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…