1 Aylık Çene Kası Değişimim

enesxq

Decipat
Makaleler
1
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Flutter Developer
Yaklaşık 1 aydır meawing çalışıyorum. Çenem bu hale geldi before after koydum devam etsem 6 ayda nasıl bir sonuç alırım?

Dosya Ekleri

• IMG_20221102_002018.jpg
    110,1 KB · Görüntüleme: 673
  • IMG_20221102_001948.jpg
    94,7 KB · Görüntüleme: 651
Son düzenleyen: Moderatör:
Yaklaşık 1 aydır meawing çalışıyorum. Çenem bu hale geldi before after koydum devam etsem 6 ayda nasıl bir sonuç alırım?
Hocam bu şekilde olursunuz (!) Bence daha fazla zorlamayın. Kötü duracaktır. Büyük bir ihtimalle geliştirmeye devam edebilirsiniz.

Hocam Lucutik olmazsanız güzel durur.

Mewing çalışıyorum dediğin ne hocam? Sadece dil pozisyonu mu yoksa başka hareketler de var mı?

Bu yeterli bence, aşırı keskin çene çirkin duruyor.
LUCİTİK

Bence gayet yeterli olmuş güzel gözüküyor. 6 ay daha devam edersen güzel durmayabilir.

Lucutik dalgası geçen yuvarlak yüzlülere bakma sen, bırak kendilerini avutsunlar. Sen çalışmaya devam et. Emin ol çene hatları özellikle karşı cinsi etkilemek için çok önemli.
Reis sakin kötü bişey demedik.

Nasıl çalışıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…