1 Aylık Çene Kası Değişimim

Bu bende dogustan var hic gerek duymadim. Ama gayet hos duruyor. Sal bence. Pitbull'a benzersin bak.

Yaklaşık 1 aydır meawing çalışıyorum. Çenem bu hale geldi before after koydum devam etsem 6 ayda nasıl bir sonuç alırım?
Çalışma yönetimiz ile ilgili video veya bir aparat vs varsa link bırakır mısınız?

Lucutik dalgası geçen yuvarlak yüzlülere bakma sen, bırak kendilerini avutsunlar. Sen çalışmaya devam et. Emin ol çene hatları özellikle karşı cinsi etkilemek için çok önemli.

Hocam önemlidir eyvallah da bisiklet selesi kadar olmaya da gerek yok gibi sanki ne dersiniz? Şu anki hali yeterlidir bence.

Çene kası topu ile mi yaptınız hocam?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çoğu kişi sormuş bu video yardımcı oldu.

Yaklaşık 1 aydır meawing çalışıyorum. Çenem bu hale geldi before after koydum devam etsem 6 ayda nasıl bir sonuç alırım?
hocam tam olarak nereye koyuyoruz dilimizi ?
direk üst damağa mı , yoksa üst dişlerin arkasının üstüne mi ?

Buna inanan var mı cidden ? Bariz açı ve duruş farkı var. Yağ yakarsanız zaten çene hatlarınız belli olur. Gerisi genetik işi.

Mewingi asla bırakma çünkü bu zaten egzersiz değil dilinin doğru duruş pozisyonudur. Ayrıca yapmaya devam edersen lucitik gibi olmazsın merak etme çünkü mewing çene kasını geliştirmiyor alt çeneyi öne çıkarıyor ve ramus uzunluğunu arttırıyor.

1 ayda imkanı yok değişmez böyle suratını çevirip çenesini çıkarmış ayrıca açı ve ışıklandırma farklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…