Çözüldü 1 aylık Game Pass ile Minecraft Java and Bedrock Edition oynanabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Taabi Taabi

Centipat
Daha fazla  
Ben sadece 1 ay Game Pass üyeliği alırsam Microsoft Store'daki "Java and Bedrock Edition"'ı bir ay daha ödemeden kullanabilir miyim?

Çözüm
1 ay Game Pass alırsanız, Game Pass'e dahil bütün oyunları 1 ay oynayabilirsiniz.
1 ay Game Pass alırsanız, Game Pass'e dahil bütün oyunları 1 ay oynayabilirsiniz.

Çözüm
Xbox Game Pass'de Minecraft Java yok diye biliyorum ama Bedrock Edition'a bir bakmak gerek.
Xbox'ın kendi sitesi istediğin oyunu aratıp Game Pass'de var mı diye bakabilirsin.
Tabii bazı oyunlar için Xbox Game Pass Ultimate lazım çünkü bazı oyunlar EA Games'in ve EA Play lazım. Ultimate'in içinde EA Play de geliyor.

Şimdi baktım Game Pass'de Minecraft bundle (Java + Bedrock Edition) varmış.
İstersen Minecraft Dungeons da var.

Game Pass'teki oyunları üyeliğin süresince oynayabilirsin. Hem Java hem bedrock var Game Pass'te ama sadece Minecraft oynamak içinse 200₺'ye Microsoft Store'da var içinde hem bedrick hem Java var. Son olarak Game Pass'ten Online oynayabilirsiniz Java ve bedrock.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı