Maalesef dostum, fiyat çok düşük.3 TL verebilirim.
Evet kullanabiliyorsunuz kart bilgisi istemez ama sadece yeni bir hesap açarak kullanabilirsiniz. Kodu elinizde tutabilirsiniz. Fiyat olarak 20 tl düşünüyorum.Hocam normal abonelik 30 TL siz ne kadara vermeyi düşünüyorsunuz? Bir de ben halihazırda aboneyim. Bu kodu girerek 1 ay para ödemeden kullanabiliyor muyum merak ediyorum.
Kodu kampanyadan aldıysanız detaylarını belirtseniz iyi olur mesela Coca-Cola'nın verdiği kod sadece yeni hesaplar için geçerli.
"Yeni Game Pass üyelik hakkı yalnızca bilgisayar kullanıcıları için Türkiye'de 8 Mart 2021-30 Ekim 2021 23:59 tarihleri arasında geçerlidir" Yani kodu 30 Ekim'e kadar girmen gerekiyorEvet kullanabiliyorsunuz kart bilgisi istemez ama sadece yeni bir hesap açarak kullanabilirsiniz. Kodu elinizde tutabilirsiniz. Fiyat olarak 20 tl düşünüyorum.
Sinavdaydim hocam gec cevap verdiysem kusuruma bakmayin birlesik olucakti. SAMO91#0224Discord kullanıcı adınız yanlış sanırım. Bir daha yazar mısınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.