1 ayda 5.5 TB veri yazmissin. tabii ki normal.Merhaba, 1 ay önce hazır sistem aldım. SSD olarak GoodRam 1TB PX600 Gen4x4 M.2 NVMe SSD modeline sahibim. Crystal Disk Info üzerinden sağlığına bakmak istediğimde %98 olarak gözüküyor. Normal mi bu?
Eki Görüntüle 1885697
1 ayda 5.5 TB veri yazmissin. Tabii ki normal.
Normal.Merhaba, 1 ay önce hazır sistem aldım. SSD olarak GoodRam 1TB PX600 Gen4x4 M.2 NVMe SSD modeline sahibim. Crystal Disk Info üzerinden sağlığına bakmak istediğimde %98 olarak gözüküyor. Normal mi bu?
Eki Görüntüle 1885697
Değerler normal de hazır PX600 kullanan birisini bulmuşken birkaç şey denemenizi rica edeceğim. Şu programları çalıştırıp hata vermeyenden(Attığım programlar belirli kontrolcüler için, eğer o kontrolcü bulunamazsa *** not found diyecektir.) Ekran görüntüsü atar mısınız? SSD hakkında hiçbir bilgi bulamadığımdan öneremiyorum. Bu program ile donanımlarına bakabiliriz.
Bu işlemin herhangi bir riski yok.
![]()
SSD Kontrolcüsü ve NAND Yapılandırması Nasıl Öğrenilir?
SSD kontrolcünüzü ve NAND yapılandırmasını nasıl öğreneceğinizi bu yazımızda anlatıyoruz. SLC, MLC ve TLC: SSD Yongaları Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şeywww.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.