1 aylık GoodRam 1TB PX600 SSD sağlığı %98 görünüyor

Ahmeet8

Hectopat
Merhaba, 1 ay önce hazır sistem aldım. SSD olarak GoodRam 1TB PX600 Gen4x4 M.2 NVMe SSD modeline sahibim. Crystal Disk Info üzerinden sağlığına bakmak istediğimde %98 olarak gözüküyor. Normal mi bu?

Screenshot_122.png

1 ayda 5.5 TB veri yazmissin. Tabii ki normal.

5.5TB veri yazmam mümkün değil ki? SSD acaba kullanılmış mıdır? İtopya'dan hazır sistem olarak almıştım, bir kez Windows'un kendi sıfırlamasını yaptım, İtopya'dan ilk geldiğinde, bir de UEFI USB ile Windows 11 kurup geri Windows 10'a döndüm. Bunlar harici RDR2, Cyberpunk gibi 100 GB'yi geçmeyecek oyunlar indirdim. Basit matematikle bile 5.5 TB veri yazmam nasıl mümkün oluyor?

Değerler normal de hazır PX600 kullanan birisini bulmuşken birkaç şey denemenizi rica edeceğim. Şu programları çalıştırıp hata vermeyenden(Attığım programlar belirli kontrolcüler için, eğer o kontrolcü bulunamazsa *** not found diyecektir.) ekran görüntüsü atar mısınız? SSD hakkında hiçbir bilgi bulamadığımdan öneremiyorum. Bu program ile donanımlarına bakabiliriz.

Bu işlemin herhangi bir riski yok.

Değerler normal de hazır PX600 kullanan birisini bulmuşken birkaç şey denemenizi rica edeceğim. Şu programları çalıştırıp hata vermeyenden(Attığım programlar belirli kontrolcüler için, eğer o kontrolcü bulunamazsa *** not found diyecektir.) Ekran görüntüsü atar mısınız? SSD hakkında hiçbir bilgi bulamadığımdan öneremiyorum. Bu program ile donanımlarına bakabiliriz.

Bu işlemin herhangi bir riski yok.

Hocam bende bugün araştırırken böyle bir videoya denk geldim, yazıyor burada aradığınız ID numaraları yanlış değilsem.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı