1 Aylık Haksız Ceza

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben de bir konuda kısaca anlaşılır bir dilde yorum yapmıştım ve 1 hafta ban yemiştim. Ban sebebi: Gereğinden uzun cümle kurmak. Ancak yaptığım yorum 3 cümleden fazla değildi.

Cezaların çok aşırıya kaçtığını düşünüyorum.
Eğer 1 ay ban vermeselerdi. Şu an forumda bir sürü kişi birbirine sövüyordu. Yerinde bir ceza.

Siz de "Yazık Kafana" yazıp bir ay ban yeseydiniz böyle demezdiniz

Yazık kafana tabiri'ni dışarıda bir konu üzerine tartışma esnasında biri bana söylerse tartışma çıkar. Zaten anlaştığım biri bana o lafı etmez. Senin dediğin laf'ın ucu açık. Kesinlikle yanlış bir kelime. Cezası 1 ay mı olmalı? Bu süreyi almandaki sebep geçmişin olabilir. Hoş laf değil. Kendinizi düzgün, güzel kelimelerle ifade edin. Karşı taraf saygısını bozarsa siz reportlayın. Hayatınızda da bu tarz lafları fazla tanımadığınız kişilere söylememeniz sizin yararınıza. İyi sosyaller.

Cezaların çok aşırıya kaçtığını düşünüyorum.

Siz de "yazık kafana" yazıp bir ay ban yeseydiniz böyle demezdiniz.

İnan bende 1 ay ban yedim. Hemde saçma bir reklamdan. Discord adresi verdiğim için. Sonuç olarak haklılar. Sende birini tilt ettiysen rapor edebilir biri seni en doğal hakkı. İnsanlar buraya tilt olmaya gelmedikleri için moderatörler gereğini yaparlar. Burada olay böyle işliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

1 günlük ban atılmalıydı 2. Uygunsuz Üslup cezam bu.

Bu arada siz sosyal i bırak mıştınız sanki?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…