glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.294 Makaleler 1 Çözümler 34 Yer Türkiye 13 Haziran 2023 #21 UmutCCAN dedi: günde amatör olarak ortalama 6-8 saatimi verisem ne kadar kazanırım her makalemi alırlar mı Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hocam. Ne kadar kazanacağınız makaleye verilen ücrete bağlı.
UmutCCAN dedi: günde amatör olarak ortalama 6-8 saatimi verisem ne kadar kazanırım her makalemi alırlar mı Genişletmek için tıkla... Bilemiyorum hocam. Ne kadar kazanacağınız makaleye verilen ücrete bağlı.
UmutCCAN Hectopat Katılım 1 Ağustos 2021 Mesajlar 922 Çözümler 1 13 Haziran 2023 #22 glikojen dedi: Bilemiyorum hocam. Ne kadar kazanacağınız makaleye verilen ücrete bağlı. Genişletmek için tıkla... bunu araştıracağım
glikojen dedi: Bilemiyorum hocam. Ne kadar kazanacağınız makaleye verilen ücrete bağlı. Genişletmek için tıkla... bunu araştıracağım
H Hamsi ismaH Hectopat Katılım 7 Mart 2021 Mesajlar 857 Çözümler 1 13 Haziran 2023 #23 UmutCCAN dedi: Zor mu? Ve tehlikeli mi? Genişletmek için tıkla... %70 zor %30 tehlikeli