1 aylık laptop iade yapılır mı?

w3ness

Decapat
Daha fazla  
HP Victus 16-D1011NT laptopum var alalı tam olarak 1 ay oluyor(Hepsiburada'dan satın aldım). Fakat son sıralar ciddi bir ısınma sorunu yaşıyorum. GTA V'de high ayarlarda 91-98(genelde 95lerde) arası takılmakla beraber 100 derece görüyorum. Valorant'ta high ayarlarda aynı şekilde 88-96 arası gidiyor. Fakat bugün laptop boşta fanlar biraz sesli bir şekilde 60-70(bazen de 80) arasında takılmaya başladı. Garantiyi aradım ısının normal olmadığını garanti kapsamında termal macun değişimi önerdiler. Şu an ne yapacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Termal macun değişimi yapacaksınız.

Servise yollayıp öncelikle sorunun ne olduğunu öğrenin , sonrası için düzelmezse iade veya değişim talep edin derim. Hatalı bir ürünün 2 yıl boyunca değişim , iade hakkı bulunur. Ürünün hatalı olduğunun kanıtı olması lazım tabi elinizde , bazı markalar bin takla attırıyor bu konuda o yüzden , Hp nasıl bir yol izliyor bilmiyorum o konuda ama yinede belge olsun ne olur olmaz.

Arkadaşın dediği gibi servise yolayabilirsiniz, ürün eğer ayıplıysa kanunen iade hakkınız mevcut ama değilse keyfi bir iade mümkün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…