1 aylık laptopun pil sağlığı normal mi?

Nasıl sınırlandırabilirim peki. Kendi yazılımında pil sınırlandırmayı bulamadım.

Benimkinde hem BIOS'da hem de yazılımda ayarlama seçeneği var. BIOS'la senkronize olduğu için birindeki değişiklik diğerinde gözüküyor. Yani yazılımın da üretici tarafından yapılmış olması gerekiyor. Sanırım HP bunu özelleştirmeyi sunmuyor. BIOS'tan batarya sağlığıyla ilgili bir ayar varsa onu açabilirsiniz.

2 yıldır laptop kullanıyorum şarj yüzdesi %90 sizinki hızlı düşmüş. Bu şekilde düşüş devam ederse garantiye yollayın.

Bu değere nerede bakıyorsunuz, bende Victus 15 kullanıyorum ve karşılaştırmak istiyorum.
CMD'yi açın powercfg /batteryreport komutunu girin. HP Support assistant programını indirerek pil denetimini gerçekleştirin. Sonucu buraya atarmısınız ?

CMD'yi açın powercfg /batteryreport komutunu girin. HP Support assistant programını indirerek pil denetimini gerçekleştirin. Sonucu buraya atar mısınız?

Müsait olduğum zaman atacağım, bende merak ediyorum.

CMD'yi açın powercfg /batteryreport komutunu girin. HP Support assistant programını indirerek pil denetimini gerçekleştirin. Sonucu buraya atar mısınız?

Bende bu şekilde.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…