1 Aylık Maaş Bordrosuyla Kredi Kartı Alınır mı ?

fenaluk061

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni işe girdim, hemen kredi kartı çıkartmak istiyorum. İlk maaş bordrosuyla bankaya gidip kredi kartı çıkartma imkanım var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende katılıyorum bu yoruma. Genelde kredi kartlarından kurtulmaya çalışıyor çoğu kişi. Dolayısıyla banka kartı bence de yeterli.

Kendimden örnek vereyim: Ben yaklaşık 15 sene önce İŞbankasından bin TL'lik kredi kartı almış sonrasında ise limiti az diye zorla yükseltmiştim.
Daha sonra diğer bankalar da benin ödemelerimi zamanında yaptığımı görmüş olmalılar ki, bana boyna K. kartlarını yolladılar.
Tabi günbegün haberlerden, sağda-solda K. kartı mağdurlarını görüyor ve ona göre hareket ediyordum. Ancak gel zaman git zaman bu limitler 50 bin TL'ye dayandı, hal böyle olunca ödemelerde zorlanmaya başladım... Şimdilerde ise genellikle gecikmeli ve o gecikmenin getirdiği faizlerle ödüyorum.
Ama yılbaşı çekilişi ile kapatmayı ve birahane da Kredi kartlarına bulaşmamayı düşünüyorum. Bahalım ne olacak.

Ben kredi kartını taksitlendirme olduğu için alacağım zaten. Zamanın da yaparım ödememi sorun yok. Bana en fazla 2000 liralık lazım çevremde kullanan çok var hiç kimse de sizin gibi borçu katlanmıyor.

O zaman çevrenize sorsaydınız ya bu soruları? Yani ne gerek vardı onca zahmet edip konu açmaya.
Arkadaşım sormak isteğidim 1 aylık maaş bordrosuyla kredi kartı alınır mı alınmaz mı sen gelmiş bana ne diyorsun? Kredi kartının bir kullanımı vardır o kullanımın dışına çıktığın zaman evini ocağını her şeyini kaybedersin. Ben ödemelerimi zamanın da yaptığım zaman ne kaybım olacak. Akıl var nizam var kendine hakim olamıyorsan ben ne yapayım insanları yanlış yönlendirme.

İnsanları yalnızca uyarmaya çalışıyorum, bunun neresi yanlış bilgilendirme? Az gözünü açta 100 binlerce örneği gör. Bu tabi alma, alamazsın anlamına gelmez.

Gerçekten çok zeki bi adamsın, ama burada gereksiz mesaj yazmak yerine bankayı aramayı akıl edemiyorsun.

O zaman git konu aç orada uyar insanları. Herkes kredi kartı mağduru da olmuyor, olacak diye bir şey de yok. Burada o kadar gereksiz konu var ki benim ki arada hiç kalır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…