1 aylık modemde DSL kopması mümkün mü?

batuhan dede

Hectopat
Arkadaşlar NetSpeed kullanıyorum. DSL ışıgım sürekli kopuyor. Aradım sorunumu çözmüşler. Modem kaynaklı kopmalar yaşıyorum. Modem daha 1 aylık. Böyle bir şey mümkün mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar NetSpeed kullanıyorum. DSL ışıgım sürekli kopuyor. Aradım sorunumu çözmüşler. Modem kaynaklı kopmalar yaşıyorum. Modem daha 1 aylık. Böyle bir şey mümkün mü?
Bu da modem;
Bu da;
Senin modemin modeli ne?

İmkansız değil. Modemde teknik bir sıkıntı olabilir bu çok normal değil mi? Elektronik alet sonuçta. Fabrikasyon sıkıntılı olanlar bile var

Modem değil de kablo kaynaklı olabilir , çoğu yerde bu tarz sorunları çözen elektrikçi gibi yerler oluyor , bende de vardı dsl geliyordu 5 dakika falan sonra kopuyordu elektrikçi dediğim arkadaşlar kablonun ucunu 1 cm civarı kesip plastik ucu oraya taktılar ve kopması düzeldi.

Ts
tdw960

Asus GT AX11000 bir modem değil, router. Modem ve router nedir, farkları nelerdir bir bakmanızı tavsiye ederim.

Modeminizden kaynaklı olması ihtimaller dahilinde. Modem arayüzünden hat değerlerini atmanız mümkün mü? @batuhan dede

Router ne demek olduğunu tabii ki biliyorum. En ucuz modem yazınca çıkanı direk attım. Mesele orada demek istediğimi anlayabilmek .

Giremiyorumki atıyım

Dosya Ekleri

• 2021.02.18-15.02.png
    151 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…