1 Bardak su tarifi

Makaleler
1
Yer
Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu
Malzemelerimiz:
1 Adet çeşme

1 Adet bardak

Yapılış:
Çeşmeyi açarak, suyu itinayla bardağa dolduruyoruz.

Suyumuz hazır. İstenilen sıcaklığa kadar üzerine soğuk su koyarak servis yapabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ciddi söylüyorum. Son zamanlarda gördüğüm en gereksiz konu. Faydalı olduğunu da pek düşünmüyorum. Çünkü her aklı başında olan insan bunu biliyordur. Aklı başında olmayan insan da bu konuyu görüp öğrenmesi imkansız.

Hocam bu kadar trol konuyu neden ciddiye alıyorsunuz? Zaten mizah ve eğlence kısmına açılmış. Gülüp geçelim.

Mizah ve Eğlence bölümünde olduğunu biliyorum. Ama teknoloji forumuna pek yakışan bir konu değil.
Eğer yakışmasa idi onaylanmazdı. Son zamanlarda bunu çok görüyorum. Buraya yakışmıyor şöyle böyle. Eğer onaylanıyor ise bitmiştir.

Burası sadece bir teknoloji forumu değil. Teknoloji kısmı teknoloji bölümüne mizah kısmı mizah bölümüne açılır.

Dediğiniz gibi olabilir ama youtubedekilerden daha iyi, ben gibi su tüketmeyenler için su ihtiyacını getirtebilir. Şuan susadım aslında...

Gidip gençlerimizin saçma içeriklerinden değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha fazlası için Youtube Araması

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…