thestalker Kilopat Katılım 15 Aralık 2016 Mesajlar 580 Çözümler 1 2 Şubat 2018 #21 Recaizade Mahmut Efendi dedi: Sordum sadece. Belki 1845 veya 645 falan olabilir. Genişletmek için tıkla... Şaka patlatacaktım ama olmadı ya. Neyse devam
Recaizade Mahmut Efendi dedi: Sordum sadece. Belki 1845 veya 645 falan olabilir. Genişletmek için tıkla... Şaka patlatacaktım ama olmadı ya. Neyse devam
Recaizade Mahmut Efendi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 2.123 Makaleler 3 Çözümler 4 2 Şubat 2018 #22 thestalker dedi: Şaka patlatacaktım ama olmadı ya. Neyse devam Genişletmek için tıkla... Ben o yüzden sormuştum ama neyse. Sonraki sefere artık.
thestalker dedi: Şaka patlatacaktım ama olmadı ya. Neyse devam Genişletmek için tıkla... Ben o yüzden sormuştum ama neyse. Sonraki sefere artık.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 2 Şubat 2018 #23 Bi' tane bardak vardı. Bu bardağa bakınca ne görüyorsunuz? Onda gene biraz düşünmüştük be kanka.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 2 Şubat 2018 #24 Mr.Acar dedi: @Recaizade Mahmut Efendi Orada Recep Bey Güldür Güldür Show'a eleştiri yapmış, gayet normal. @acv Bu kadar ciddi (!) bir konuya bu kadar ciddi cevap beklemiyordunuz galiba? Genişletmek için tıkla... Konunun ciddiyet seviyesi olması gerektiği gibi. Evet beklemiyordum.
Mr.Acar dedi: @Recaizade Mahmut Efendi Orada Recep Bey Güldür Güldür Show'a eleştiri yapmış, gayet normal. @acv Bu kadar ciddi (!) bir konuya bu kadar ciddi cevap beklemiyordunuz galiba? Genişletmek için tıkla... Konunun ciddiyet seviyesi olması gerektiği gibi. Evet beklemiyordum.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 2 Şubat 2018 #25 Silinen üye dedi: Bi' tane bardak vardı. Bu bardağa bakınca ne görüyorsunuz? Onda gene biraz düşünmüştük be kanka. Genişletmek için tıkla... Ürettiğim içeriğe biraz emek katmak istedim
Silinen üye dedi: Bi' tane bardak vardı. Bu bardağa bakınca ne görüyorsunuz? Onda gene biraz düşünmüştük be kanka. Genişletmek için tıkla... Ürettiğim içeriğe biraz emek katmak istedim
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 2 Şubat 2018 #26 @acv Hocam musluğa O.C. yaparsak dolum hızı artar mı?
Recaizade Mahmut Efendi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2017 Mesajlar 2.123 Makaleler 3 Çözümler 4 2 Şubat 2018 #27 Handsome Reis dedi: @acv Hocam musluğa O.C. yaparsak dolum hızı artar mı? Genişletmek için tıkla... Eğer musluktan daha fazla su akmasını istiyorsanız onu mutlu etmelisiniz. Güzel sözler ile iltifat edin ve okşayın. Yoksa musluk kızabilir.
Handsome Reis dedi: @acv Hocam musluğa O.C. yaparsak dolum hızı artar mı? Genişletmek için tıkla... Eğer musluktan daha fazla su akmasını istiyorsanız onu mutlu etmelisiniz. Güzel sözler ile iltifat edin ve okşayın. Yoksa musluk kızabilir.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 2 Şubat 2018 #28 Bana sandalyenin var olmadığını ispatla, Tuğberk.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 2 Şubat 2018 #29 Handsome Reis dedi: @acv Hocam musluğa O.C. yaparsak dolum hızı artar mı? Genişletmek için tıkla... Su debisinden dolayı taşabileceğinden büyük bardak kullanmanızı öneririm. Bütçenizi söylerseniz en uygun musluk-bardak ikilisini önerebiliriz. @Silinen üye Ciddi ciddi soruyorum. Hangi sandalye?
Handsome Reis dedi: @acv Hocam musluğa O.C. yaparsak dolum hızı artar mı? Genişletmek için tıkla... Su debisinden dolayı taşabileceğinden büyük bardak kullanmanızı öneririm. Bütçenizi söylerseniz en uygun musluk-bardak ikilisini önerebiliriz. @Silinen üye Ciddi ciddi soruyorum. Hangi sandalye?
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 2 Şubat 2018 #30 Ne sandalyesi?